Jeroen & Pauline

Zomerse bruiloft bij Paviljoen Puur

Jeroen en Pauline wisten bij onze eerste ontmoeting al precies hoe ze hun bruiloft voor zich zagen. Eén groot feest, samen met familie en vrienden. Waarbij het echt draait om het samenzijn en waar alle vrienden en familie een topdag beleven.

Kijk nou wat een lieve reactie ik kreeg via Google Review, daar word je toch blij van:

Lieve Marvin, wij willen jou ontzettend bedanken dat je onze mooie dag hebt vastgelegd. De manier waarop jij je door onze speciale dag hebt bewogen voelt zo ontzettend natuurlijk, van het begin tot het einde! Het voelde alsof jij gewoon een van de gasten was, bedankt daarvoor!

We hebben ook van onze vrienden uitzonderlijk veel reacties op jou gekregen; dat je zo aardig, rustig en attent was. En dat je hier en daar lekker een praatje met ze maakte. Je kwam vaak voorbij de afgelopen dagen haha, en dat bevestigt maar weer dat we ons geen andere fotograaf hadden kunnen voorstellen. Heel veel liefs, Jeroen & Pauline

Wauw wauw waauw! Wat een prachtige foto’s zijn dit al Marvin! Echt niet normaal! Wij zijn nog steeds heerlijk aan het nagenieten van onze bruiloft. 

Wij willen jou ontzettend bedanken dat je onze mooie dag hebt vastgelegd. De manier waarop jij je door onze speciale dag hebt bewogen voelt zo ontzettend natuurlijk, van het begin tot het einde! Het voelde alsof jij gewoon een van de gasten was, bedankt daarvoor! We hebben ook van onze vrienden uitzonderlijk veel reacties op jou gekregen; dat je zo aardig, rustig en attent was. En dat je hier en daar lekker een praatje met ze maakte. Je kwam vaak voorbij de afgelopen dagen haha, en dat bevestigt maar weer dat we ons geen andere fotograaf hadden kunnen voorstellen. 

Door Marvin

Trouwlocatie: Paviljoen Puur
Laten we kennismaken.