Olaf & Lieke

Zomerse bruiloft bij Paviljoen Puur

Zomerse bruiloft bij Paviljoen Puur

Jullie weten het misschien al wel, wij zijn kind aan huis bij Paviljoen Puur in Diemen. Niet alleen omdat er hele fijne mensen werken (en heel lekker eten is 😄), maar vooral omdat er hele fijne mensen trouwen. Zo ook Olaf en Lieke, een stel die mij volledig meenam in hun dag. Na een jaar lang fijn contact werd ik tijdens de bruiloft volledig opgenomen in de liefdevolle groep en genoot ik van een zomerse bruiloft vol fijne momenten.

Achteraf stuurde Olaf en Lieke mij onder andere via Google Reviews deze prachtige woorden, daar word je als fotograaf toch stil van?

Marvin is een absolute top fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op een hele mooie manier vastgelegd op de gevoelige plaat. Zijn werk is prachtig en subtiel, hij ziet precies de waardevolle emotionele momenten die belangrijk zijn om vast te leggen. En dit doet hij dan ook nog eens op een betoverende manier, de setting, het licht, het kader en de creativiteit maken dat het echt beeldende foto’s zijn geworden.

Waar wij met heel veel plezier naar terug kijken. Marvin is daarnaast ook een enorm fijn persoon! Aardig, gezellig en vriendelijk én met aandacht voor wat wij belangrijk vonden ging hij bijna ongezien aan het werk (wat lastig is met grote apparatuur en voor een grote man :)). We waarderen hem en zijn werk en zijn aandeel in onze mooie dag.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Olaf en Lieke

Door Marvin

Zomerse bruiloft bij Paviljoen Puur




Trouwlocatie: Paviljoen Puur
Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.