Clarisse & Jors

Zomers trouwen bij Paviljoen Puur

Als ik naar deze foto’s kijk voel ik de zomer en ben ik weer even helemaal terug bij dit heerlijke liefdesfeest van Clarisse en Jors. Na het sturen van de foto’s ontving ik deze lieve woorden, geweldig toch?

Laurette heeft op ons huwelijk afgelopen zomer de meest prachtige foto’s gemaakt. Ze heeft de sfeer van de dag zo mooi vast weten te leggen. Naast het fantastische eindresultaat was de samenwerking op de dag zelf ook heel fijn. Eigenlijk alsof je er een hele gezellige, relaxte gast bij hebt die ook nog eens onwijs mooie foto’s maakt 😉 De foto’s waren nog mooier dan we hoopten, ik zou iedereen die gaat trouwen een Laurette of Marvin (of beiden!) aanraden.

Nogmaals ontzettend bedankt!

Trouwlocatie: Paviljoen Puur
Laten we kennismaken.