Onze werkwijze

Jullie zijn uniek en daar hoort een goed passende fotograaf bij. Wij willen daarin graag met jullie meedenken. Daarom kijken wij eerst naar wat jullie zoeken in de fotografie en wie van ons daar het beste bij past. En we kunnen zelfs met z’n tweeën komen!

Voor jullie bruiloft

Zijn jullie enthousiast? Dan nodigen we jullie graag bij ons thuis uit (of via een online videogesprek) om elkaar te leren kennen en over jullie bruiloft te praten. Wat vinden jullie belangrijk op de trouwdag? Wie zijn voor jullie de belangrijkste personen?

Daarnaast laten we graag onze fine art trouwalbums zien, zodat jullie kunnen ervaren hoe het is als jullie liefdesverhaal van a tot z gedrukt is.

Op de trouwdag

In de maanden voorafgaand aan jullie bruiloft denken we graag met jullie mee en wanneer het bijna zover is, neemt één van ons contact met jullie op om de trouwdag zo goed mogelijk voor te bereiden.

Tijdens de grote dag fotograferen wij mee in de flow zonder iets te regisseren. Zo geloven we dat iedereen ons een beetje vergeet en krijgen jullie foto’s van hoe jullie trouwdag écht was. Let’s get this party started!

Na de bruiloft

Na de bruiloft selecteren we eerst alle goede foto’s, die Marvin vervolgens op een natuurlijke manier bewerkt (zonder gekke filters ;)). Binnen vier weken ontvangen jullie de trouwreportage in een online gallery met ten minste 300 tot 400 bewerkte foto’s. Jullie ontvangen alle foto’s in kleur en een aantal daarvan ook in zwart-wit.

Daarnaast krijgen jullie een slideshow van 6 tot 8 minuten met alle hoogtepunten, een mooi mini-album of een speciaal voor jullie ontworpen fine art trouwalbum.

Bekijk onze prijzen

Trouwalbums

Als kind bladerden wij al graag door de trouwalbums van onze ouders. Marvins vader had een dikke snor en Laurette’s moeder droeg haar zelfgemaakte kanten jurk. Een trouwalbum krijgt met de dag meer waarde. Wij geloven dat een tastbaar boek de mooiste manier is om jullie bruiloft weer te voélen.

De fine art trouwalbums ontwerpen we zelf en daarbij maken we ze zo uniek en persoonlijk mogelijk. We bestellen hem pas als jullie ook helemaal tevreden zijn.

Deze albums zijn beschikbaar in meerdere formaten met een echt lederen, natuurlijk linnen of velvet kaft. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk design op de cover te laten printen.

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

  Jullie namen
  E-mailadres*
  Trouwdatum
  Hoe hebben jullie ons gevonden
  Telefoonnummer (onze e-mail komt soms in de spam)
  Bericht

  Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA