Als trouwfotograaf beweeg ik onopvallend met het bruidspaar mee. De foto’s die ik maak vertellen het verhaal van een dag die voorbijvliegt.

Tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen voor mooie foto’s van jullie samen. Gedurende de trouwdag loop ik zo onopvallend mogelijk rond, zoek ik naar creatieve hoeken en bestudeer hoe het licht valt. Ik leg vast wat jullie zien én niet zien. Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de momenten tussendoor.

Kennismaking

Voor mij begint de trouwreportage al wanneer ik het bruidspaar ontmoet. Tijdens een gesprek bij mij thuis of via Skype nemen wij samen de trouwdag door en vertel ik meer over mijn werkwijze. Daarnaast laat ik graag de trouwalbums zien met daarin een complete trouwdag.

De trouwdag

Wanneer jullie mij boeken voor jullie trouwdag, deel ik graag mijn online magazine met handige tips. In de maanden voorafgaand aan de bruiloft, denk ik graag met jullie mee en wanneer het bijna zover is, neem ik contact met jullie op om de trouwdag zo goed mogelijk voor te bereiden.

Tijdens de bruiloft fotografeer ik de dag die jullie en de gasten beleven, zonder iets te regisseren. Van de spanning als de dag begint, tot ontlading tijdens het feest.

Na de bruiloft

Na de bruiloft begin ik direct met het bewerken van de foto’s. Binnen vier weken ontvangen jullie de trouwreportage met ten minste 250 tot 400 bewerkte foto’s, zowel op usb-stick als in een online gallery. Daarnaast krijgen jullie een slideshow van 6 tot 8 minuten met alle hoogtepunten, een handig mini-album of een speciaal voor jullie ontworpen fine art trouwalbum.

Als kind bladerde ik graag door het trouwalbum van mijn ouders. Mijn vader had een dikke snor, mijn opa een volle bos haar en mijn moeder droeg een grote witte hoed. Een trouwalbum krijgt met de dag meer waarde.

De trouwalbums die ik zelf ontwerp, zijn handgebonden waarbij gebruik wordt gemaakt van mat fine-art papier en inkt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor spatten zowel de kleur als zwart-wit foto’s van de platliggende pagina’s.

Deze fine art trouwalbums zijn beschikbaar in meerdere formaten met een echt lederen of natuurlijk linnen kaft. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk design op de cover te laten printen.  Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

TWEE FOTOGRAFEN

Een tweede fotograaf is een goede extra optie, vooral om ook grote bruiloften zo compleet mogelijk te fotograferen. Ik werk met een vaste tweede fotografe, waardoor wij goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierbij selecteer en bewerk ik nog steeds alle beelden. Laat het mij weten als jullie hier meer over willen weten.

CONTROLEER MIJN BESCHIKBAARHEID

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vul dan het formulier in.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Telefoonnummer

Hoe hebben jullie mij gevonden