Al bij de kennismaking hadden we een leuke klik en daardoor voelden we ons ontspannen en onszelf tijdens de shoot. Marvin ging op tussen de gasten waardoor je niet in de gaten had dat hij in de buurt was met zijn camera.

Marvin heeft alle mooie en bijzondere momenten vastgelegd en het is elke keer weer fantastisch om met deze foto’s terug te kijken op een geweldige dag!

Thijs & Evelien

Kennismaking

Zijn jullie enthousiast? Dan kom ik graag met jullie in contact om een afspraak te maken. Tijdens een gesprek bij mij thuis of via Skype nemen wij samen jullie trouwdag door en vertel ik meer over mijn werkwijze. Daarnaast laat ik graag mijn trouwalbums zien met daarin een complete trouwdag.

De trouwdag

In de maanden voorafgaand aan de bruiloft denk ik graag met jullie mee en wanneer het bijna zover is, neem ik contact met jullie op om de trouwdag zo goed mogelijk voor te bereiden.

Tijdens de bruiloft fotografeer ik de dag die jullie en de gasten beleven, zonder iets te regisseren. Van de spanning als de dag begint, tot de volle dansvloer tijdens het feest.

Na de bruiloft

Na de bruiloft begin ik met het bewerken van de foto’s. Binnen vier weken ontvangen jullie de trouwreportage met ten minste 300 tot 400 bewerkte foto’s. Daarnaast krijgen jullie een slideshow van 6 tot 8 minuten met alle hoogtepunten, een mooi mini-album of een speciaal voor jullie ontworpen fine art trouwalbum.

Als kind bladerde ik graag door het trouwalbum van mijn ouders. Mijn vader had een dikke snor, mijn opa een volle bos haar en mijn moeder droeg een grote witte hoed. Een trouwalbum krijgt met de dag meer waarde.

De trouwalbums die ik zelf ontwerp, zijn handgebonden waarbij gebruik wordt gemaakt van mat fine-art papier en inkt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor spatten zowel de kleur als zwart-wit foto’s van de platliggende pagina’s.

Deze fine art trouwalbums zijn beschikbaar in meerdere formaten met een echt lederen of natuurlijk linnen kaft. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk design op de cover te laten printen.  Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

TWEE FOTOGRAFEN

Een tweede fotograaf is een goede extra optie, vooral om ook grote bruiloften zo compleet mogelijk te fotograferen. Ik werk met een vaste tweede fotografe, waardoor wij goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierbij selecteer en bewerk ik nog steeds alle beelden.

Meer informatie over twee fotografen

CONTROLEER MIJN BESCHIKBAARHEID

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vul dan het formulier in.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden
Telefoonnummer
Bericht