Jullie zijn uniek en daar hoort een goed passende fotograaf bij. Wij willen daarin graag met jullie meedenken. Daarom kijken wij eerst naar wat jullie zoeken in de fotografie en wie van ons daar het beste bij past. En we kunnen zelfs met z’n tweeën komen!

Kennismaking

Zijn jullie enthousiast? Dan nodigen we jullie graag bij ons thuis uit (of via Skype) om elkaar te leren kennen en over jullie liefdesfeest te praten. 

Daarnaast laten we graag onze fine art trouwalbums zien, zodat jullie kunnen ervaren hoe het is als jullie liefdesverhaal van a tot z gedrukt is. 

De trouwdag

In de maanden voorafgaand aan jullie bruiloft denken we graag met jullie mee en wanneer het bijna zover is, neemt één van ons contact met jullie op om de trouwdag zo goed mogelijk voor te bereiden.

Tijdens de grote dag fotograferen wij mee in de flow zonder iets te regisseren. Let’s get this party started!

Na de bruiloft

Na de bruiloft begint Marvin met het bewerken van de foto’s. Binnen vier weken ontvangen jullie de trouwreportage met ten minste 300 tot 400 bewerkte foto’s. Daarnaast krijgen jullie een slideshow van 6 tot 8 minuten met alle hoogtepunten, een mooi mini-album of een speciaal voor jullie ontworpen fine art trouwalbum.

Als kind bladerden wij al graag door de trouwalbums van onze ouders. Marvins vader had een dikke snor en Laurette’s moeder droeg haar zelfgemaakte kanten jurk. Een trouwalbum krijgt met de dag meer waarde. Wij geloven dat een tastbaar boek de mooiste manier is om jullie bruiloft weer te voélen.

De fine art trouwalbums ontwerpen we zelf en daarbij maken we ze zo uniek en persoonlijk mogelijk. We bestellen hem pas als jullie ook helemaal tevreden zijn.

Deze albums zijn beschikbaar in meerdere formaten met een echt lederen of natuurlijk linnen kaft. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk design op de cover te laten printen.

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie ons gevonden
Telefoonnummer
Bericht