TWEEDE FOTOGRAAF

 

Een tweede fotograaf is een mooie extra optie, vooral om grote bruiloften zo compleet mogelijk te fotograferen. Met z’n tweeën zie je immers meer dan alleen! Hierbij selecteer en bewerk ik zelf alle foto’s binnen mijn eigen stijl. 

In de afgelopen jaren heb ik met diverse fotografen gewerkt en inmiddels werk ik standaard met mijn vriendin Laurette. Ze is in het dagelijks leven freelance cameravrouw en regisseur voor o.a. de publieke omroep en heeft zich inmiddels bewezen als volwaardig tweede fotograaf. Het fijne hiervan is dat wij helemaal op elkaar zijn ingespeeld.

Een tweede fotograaf zorgt gemiddeld voor zo’n 150 extra foto’s in de trouwreportage. De meerprijs van een tweede fotograaf voor de gehele trouwreportage bedraagt €350. Wanneer jullie interesse hebben in een tweede fotograaf ontmoeten wij jullie graag samen.

Over Laurette

De liefde brengt je soms in situaties die je van tevoren nooit had kunnen bedenken. In 2017 werd ik stapelverliefd op Marvin en ik ging een keer mee naar een bruiloft om hem een handje te helpen. Dat beviel zo goed dat we bedachten: dit moeten we vaker doen. En mijn achtergrond als regisseur en cameravrouw gaf me een goede kickstart. 

Sindsdien heb ik fotografiecursussen gevolgd, ben ik helemaal bijgeslepen door Marvin én ben ik zijn vaste tweede fotograaf, wat ik met heel veel plezier en passie doe (nee, we hebben nooit ruzie op jullie bruiloft 😉 ) Ik laat me verrassen door momenten waar schoonheid, emotie en licht bij elkaar komen om zo voor jullie waardevolle herinneringen vast te leggen. 

Mijn absolute likes zijn bloemen, de kleur geel, vette reizen maken, fikkies steken in de open haard en verse ontbijtjes maken maar vooral eten.

Bekijk ons portfolio Neem contact op met Marvin

CONTROLEER MIJN BESCHIKBAARHEID

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vul dan het formulier in.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden
Telefoonnummer
Bericht