Trouwen in de kerk

Trouwen in de kerk geeft echt een extra lading aan de bruiloft. Niet alleen is het prachtig voor de foto’s, maar het is natuurlijk vooral een mooi moment van bezinning op zo’n feestelijke dag.

Bekijk hier een aantal recente huwelijken in de kerk die wij fotografeerden.

Bruidsfotografie Landgoed Rorik

Bruidsfotografie Landgoed Rorik

Deze bruiloft vond ik heel indrukwekkend. Op de foto’s hoor je niet de persoonlijke speeches die werden gehouden, je hoort geen geloftes, geen grappen en geen gelukswensen. Toch hoop ik dat de beelden vertellen hoe het voelde.

Bekijken »

Trouwfotografie Edam

De bruiloft van Micha en Larissa in het oude hart van Edam was een prachtige dag met veel mooie momenten. De bruiloft werd ook wel een ode aan Edam genoemd door één van de daggasten, en dat was het zeker.

Bekijken »

Huwelijksfotografie Vlaanderen

Pieter + Sharon Huwelijksfotografie Vlaanderen Yes! Ik mocht dit jaar weer naar Vlaanderen voor een trouw, zoals ze dat in België zeggen. Wat is het toch leuk om ook in België huwelijken te fotograferen! De ochtend van Sharon en Pieter

Bekijken »

Bruidsfotografie Maastricht

Joost & Nicole Bruidsfotografie Maastricht Voor de bruiloft van Joost en Nicole mocht ik naar Maastricht! Na een ontspannen ochtend met groepsfoto’s en de fotoshoot in het centrum van Maastricht, was het tijd voor de persoonlijke ceremonie in de Sint-Janskerk.

Bekijken »
Laten we kennismaken.