Thirsa & Gijsbert

Trouwfotografie Utrecht

Vanaf het eerste contactmoment met Gijsbert en Thirsa voelden we een persoonlijke klik. Niet alleen omdat we voorafgaand aan de bruiloft een gezellige avond hadden met het bruidspaar, maar ook omdat deze dag vol zat met mooie, pure momenten en leuke uitdagingen.

Het regende namelijk de hele dag, wat voor ons als fotografen een extra uitdaging gaf. Maar het bruidspaar en hun gasten bleven maar lachen en genieten, ondanks de regen. En dat maakte deze dag alleen maar mooier. We hebben tijdens de fotoshoot op de heide in Ermelo bijvoorbeeld prachtige foto’s kunnen maken in de regen.

Na de fotoshoot vertrokken we naar Utrecht waar we foto’s maakten bij de Domtuin en de Nieuwe Gracht. Ook hier regende het, maar dat gaf juist een extra romantische sfeer aan de foto’s. Het bruidspaar was ontzettend geduldig en flexibel en dat maakte het voor ons als fotografen makkelijker om mooie foto’s te maken.

Een van de hoogtepunten van de dag was de rondvaartboot over de Utrechtse Singel en grachten. Het was een geweldige ervaring om deze stad vanaf het water te zien en te fotograferen. Het bruidspaar genoot zichtbaar van de rondvaart en wij konden mooie foto’s maken vanaf de boot. Na de rondvaart maakten we nog groepsfoto’s tijdens het lopen naar het Afghaanse restaurant Sarban waar het diner plaatsvond.

Het was fijn om deze bruiloft samen te fotograferen, zodat we zoveel mogelijk momenten konden vastleggen. Zo konden we bijvoorbeeld tijdens het diner foto’s maken van het bruidspaar en hun gasten, terwijl de ander de locatie alvast kon verkennen voor mooie foto’s later op de avond. Het diner was heerlijk en de sfeer was ontspannen en gezellig.

Na het diner was het tijd voor de kerkelijke inzegening in de Domkerk in Utrecht. Wat een bijzondere plek om gezegend te worden! De kerk was prachtig en het bruidspaar straalde van geluk. We hebben mooie foto’s kunnen maken tijdens de dienst, waarbij we ons zo onopvallend mogelijk opstelden zodat het bruidspaar en de gasten konden genieten van het moment.

Na de dienst was het tijd voor de openingsdans in de werfkelder van de Winkel van Sinkel, waar we de dag afsloten met het bruidspaar en hun gasten. Het was een bijzondere afsluiting van een mooie dag vol liefde en geluk.

Deze bruiloft was precies zoals wij graag fotograferen, vol lieve momenten, mooie overgangen naar de verschillende locaties, plekken waar we lekker creatief konden zijn en vooral met heel veel liefde. Het was een eer om deel uit te maken van deze bijzondere dag en we zijn blij dat we deze herinneringen voor Gijsbert en Thirsa hebben kunnen vastleggen.

Als trouwfotografen vinden we het belangrijk om niet alleen mooie foto’s te maken, maar ook om een goede band op te bouwen met het bruidspaar. We willen dat het bruidspaar zich op hun gemak voelt bij ons, zodat we mooie en spontane foto’s kunnen maken en dichtbij mogen komen. Daarom vinden we het ook zo leuk om voorafgaand aan de bruiloft kennis te maken met het bruidspaar en hun wensen te bespreken. Zo kunnen we de dag zo persoonlijk mogelijk vastleggen en mooie herinneringen creëren waar het bruidspaar nog jarenlang van kan genieten.

Thirsa en Gijsbert lieten via Google Review zelf ook nog deze mooie woorden achter:
Marvin en Laurette hebben onze bruiloft gefotografeerd, en wat een foto’s hebben ze geleverd! De dag konden we helemaal herbeleven met alle emoties die mooi zijn vastgelegd. Het was een feestje om hen erbij te hebben. Ook veel bruiloftsgasten waren zeer positief. Zeer aanbevolen!

Trouwfotografie Utrecht

Diner: Sarban
Ceremonie locatie: Domkerk
Feestlocatie: Winkel van Sinkel De Winkel van Sinkel


Benieuwd naar meer bruiloften in de stad? Bekijk onze stadse bruiloften categorie op de blog!
Laten we kennismaken.