Robin en Chris

Trouwfotografie Schiermonnikoog

Het was een geweldige ervaring om als trouwfotograaf te fotograferen op Schiermonnikoog. Toen ik hoorde dat ik door Chris en Robin werd gevraagd voor hun bruiloft had ik er ook gelijk helemaal zin in! Niet alleen omdat het een prachtig eiland is, maar ook omdat het al lang op mijn wensenlijstje stond om hier weer te fotograferen. Dus nam ik mijn camera mee en huurde een fiets om heel het eiland af te gaan en de mooiste plekjes te ontdekken, Laurette ging zelfs mee voor een mini-vakantie!

Chris en Robin hebben een speciale band met het eiland, aangezien Chris hier al zijn hele leven komt. Het was dan ook heel mooi om alle familie en vrienden te zien samenkomen voor dit unieke feest. De sfeer zat er tijdens de voorbereidingen al goed in en ik merkte dat iedereen er al helemaal zin in had!

De dag begon met het klaarmaken van Chris en Robin in aparte huisjes (waar direct al een hoop werd gelachen). Hierna volgden de eerste emotionele momenten al, ik vond het prachtig om de blik van oma te zien die Robin voor het eerst zag, maar ook de first-look in de kapel met alle familie en vrienden was bijzonder. Daarna gingen we naar het strand en de duinen om de herfstkou te trotseren voor een korte fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot hadden we een kleine uitdaging toen de gehuurde tuk-tuk vast kwam te zitten in het zand. Hoewel het uit het zand duwen van de tuk-tuk niet mijn idee was (niets moet voor de foto’s!), hebben we er samen wel flink om gelachen.

Na de fotoshoot zijn we weer snel teruggegaan naar de Sint-Egbertkapel, waar de ceremonie plaats vond. Wat een sfeervol plekje zo midden op het eiland. Het diner vond plaats in Restaurant van der Werff, een prachtig gebouw met een sfeervolle setting. Laurette vertelde mij later dat hier in 1800 vooral schipbreukelingen en zeemannen logeerden (zij had natuurlijk een cultureel rondje gedaan, terwijl ik aan het werk was, haha).

Na het diner was het tijd voor het feest en de openingsdans bij de Berkenplas. Het feest barstte vanaf moment één helemaal los terwijl ik weer langzaam op mijn huurfiets stapte om door de duinen heen naar de hotelkamer te fietsen.

Des te leuker was het toen we een dag later op de veerboot de laatste verhalen van de avond te horen kregen van één van de gasten, het was een gaaf trouwweekend!

Door Marvin

P.s. Robin en Chris lieten via Google Review ook nog een aantal lieve woorden achter, geweldig toch!

Marvin is naast een fantastische fotograaf ook een onwijs fijn persoon. Wij zijn zo onder de indruk van hoe hij onze dag zo mooi heeft weten vast te leggen. Wij kunnen hem echt aanbevelen!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Robin & Chris

Trouwfotografie Schiermonnikoog


Diner: Hotel van der Werff
Weddingplanner: Parnassia Events

Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.