Sanne & Florian

Trouwfotografie Rijk van de Keizer

Trouwfotografie Rijk van de Keizer

Als fotografen zoeken wij altijd naar de verschillende kleine verhalen op de dag: een aanraking, een ontroerde daggast, de knuffel na een ontroerende speech. Op de bruiloft van Florian en Sanne was het vooral een grote uitdaging om niets te missen. Want deze bruiloft zat zo vol van lieve, ontroerende en mooie momenten dat ik helemaal aan stond en de momenten maar bleven komen :).

Zowel Sanne als Florian misten hun moeders op de dag, maar deze werden op een prachtige manier geëerd. Natuurlijk door de foto’s aan de muur tijdens Sanne’s voorbereidingen, maar ook door de prachtige ceremonie die werd geleid door de vaders van het bruidspaar. Persoonlijk werd ik het meeste geraakt door een speech van Florian’s tante; zo eentje waar je als fotograaf ook in op kunt gaan, een brok in je keel van krijgt en bijna vergeet te fotograferen.

Wat ik ook geweldig vond om te zien was hoe close Florian en Sanne waren met hun grote groep vrienden waardoor er de hele dag een heerlijke, positieve energie aanwezig was.

Een dag met zoveel mooie speeches, zoveel kleine momentjes, zoveel fijne daggasten én een ping-pong tafel. Wat wil je als fotograaf nog meer ;)!

Marvin


Later kreeg ik van Sanne en Florian ook nog deze mooie review toegestuurd:

Marvin heeft onze dag prachtig vastgelegd, precies op de niet stijve, authentieke manier die we graag wilden. Meteen bij de eerste zoom ontmoeting hadden we er een goed gevoel bij.

Toch vond ik het best spannend toen hij ’s ochtends bij ons thuis kwam om ook het klaarmaken vast te leggen. Maar de spanning was voor niks. Zonder het te merken zijn er prachtige plaatjes gemaakt en ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. En zo ging het de hele dag door.

Er zijn prachtige foto’s van hoeken genomen waarvan niemand snapt dat ze hem niet hebben gezien met zijn camera. Grappige kleine, oprechte en echte momenten zijn vastgelegd waardoor ik de dag weer heerlijk herbeleef als ik de foto’s terugkijk.

Ook het boek wat we door Marvin & Laurette hebben laten maken is prachtig geworden en met veel plezier blader ik er geregeld doorheen. Ik kan niet bedenken hoe het beter had gekund.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sanne en Florian

Trouwfotografie Rijk van de Keizer


Trouwlocatie: Rijk van de Keizer

Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.