logo de kievit bruiloften

Sanne & Florian

Trouwfotografie Rijk van de Keizer

Trouwfotografie Rijk van de Keizer

Als fotografen zoeken wij altijd naar de verschillende kleine verhalen op de dag: een aanraking, een ontroerde daggast, de knuffel na een ontroerende speech. Op de bruiloft van Florian en Sanne was het vooral een grote uitdaging om niets te missen. Want deze bruiloft zat zo vol van lieve, ontroerende en mooie momenten dat ik helemaal aan stond en de momenten maar bleven komen :).

Zowel Sanne als Florian misten hun moeders op de dag, maar deze werden op een prachtige manier geëerd. Natuurlijk door de foto’s aan de muur tijdens Sanne’s voorbereidingen, maar ook door de prachtige ceremonie die werd geleid door de vaders van het bruidspaar. Persoonlijk werd ik het meeste geraakt door een speech van Florian’s tante; zo eentje waar je als fotograaf ook in op kunt gaan, een brok in je keel van krijgt en bijna vergeet te fotograferen.

Wat ik ook geweldig vond om te zien was hoe close Florian en Sanne waren met hun grote groep vrienden waardoor er de hele dag een heerlijke, positieve energie aanwezig was.

Een dag met zoveel mooie speeches, zoveel kleine momentjes, zoveel fijne daggasten én een ping-pong tafel. Wat wil je als fotograaf nog meer ;)!

Trouwlocatie: Rijk van de Keizer