Mira & Ricardo

Trouwfotografie Parc Broekhuizen

Trouwfotografie Parc Broekhuizen

Op een prachtige zonnige morgen in mei reed ik met mijn auto vol cameraspullen naar Parc Broekhuizen, een landhuis in de bossen van Leersum. Ook de trouwlocatie van Mira en Ricardo, die deze plek met aandacht uitkozen. Ik vond Mira met haar moeder en tante in een mooie hotelkamer, terwijl Ricardo haar nog net gauw gedag zei en met de mannen beneden ging ontbijten. 

Na een ontspannen ochtend, waarin ik de tijd had om wat creatiever te fotograferen, kwam eerst Mira’s vader de kamer in om zijn prachtige dochter te zien. Dikke knuffel, tranen in de ogen. Ik weet hoe waardevol dit moment voor Mira moet zijn, want haar vader is sinds kort ziek en in behandeling. Het was al geweldig dat hij er de hele dag bij kon zijn. 

Ricardo was inmiddels klaar om zijn Mira voor het eerst te zien op het bordes. Een intiem moment, waarvoor ze lekker de tijd namen. Zo kon ik vanuit allerlei hoeken wat foto’s maken. 

De prachtig gedecoreerde ceremoniezaal was een mooi decor om hun het officiële moment met elkaar te beleven.

Na een hoop knuffels en warme woorden, ging een klein gezelschap dineren en samen sloten ze hun liefdesfeest af. 

Mira stuurde mij dit berichtje na ontvangst van de eerste foto’s:

Hoi Laurette,

Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen: wat een ontzettend prachtige foto’s. Wat ben jij goed in je werk zeg, ongelooflijk. Ik ben ontroerd, echt mooi om terug te zien. Dank je wel! Dat belooft ook veel goeds voor het album. Nogmaals heel veel dank voor alles, het was ontzettend fijn om jou de hele dag in de buurt te hebben en deze eerste foto’s zijn nog mooier dan ik had kunnen dromen.

Liefs, Mira

Door Laurette. 

Trouwfotografie Parc Broekhuizen


Trouwlocatie: Park Broekhuizen
Jurk: Covers Utrecht
Taart: Gebakkerij Amersfoort
Babs: Ilse de Zwart
Bloemen: Floral Dreams

Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.