Masha & Marcel

Trouwfotografie Orangerie Elswout

Afgelopen maart fotografeerde ik de bruiloft van Mahsa en Marcel bij Orangerie Elswout. Het was een geweldige dag vol prachtige momenten, maar vooral met heel veel humor! Heb je wel eens zoveel lachende foto’s bij één bruiloft gezien?

Met Mahsa en Marcel heb ik vanaf moment één ontzettend veel lol gehad. Mijn flauwe grapjes sloten perfect aan bij dit lieve stel en we kregen tijdens de fotoshoot zelfs de slappe lach (met een welverdiende shout-out naar de humor van de ceremoniemeester).

Het was duidelijk te zien dat ze ontzettend veel van elkaar houden en dat ze vooral wilden genieten van hun dag met alle dierbaren om hun heen. Dat leverde prachtige, spontane momenten op. We hadden ook nog eens ontzettend veel geluk met het mooie voorjaarsweer en dat in maart! De zon scheen volop en dat gaf een extra zonnig gevoel aan de dag.

De speeches waren ook stuk voor stuk hilarisch én ontroerend. Het was mooi om te zien hoe de gasten echt moeite hadden gedaan om iets persoonlijks en grappigs te zeggen. Al met al was de bruiloft van Mahsa en Marcel een prachtige dag om te fotograferen.

Door Marvin

Trouwfotografie Orangerie Elswout

Trouwlocatie: Orangerie Elswout

Bekijk ons portfolio voor meer van ons werk.
Laten we kennismaken.