Guido & Simone

Trouwfotografie Mereveld

Trouwfotografie Mereveld

Voor Guido en Simone was het belangrijk om te kijken naar wat er wél kon tijdens de pandemie. Het eindresultaat? Een geweldige trouwdag vol liefde in een unieke tijd.

Simone en Guido begonnen de dag al vol energie, Simone wel iets meer gespannen overigens ;). Maar ook Guido hield het niet droog tijdens de first-look!

Na flink duimen voor droog weer, konden we nog net een kleine fotoshoot doen bij Landgoed Beerschoten in Utrecht en toen de regen losbarstte, was het tijd voor de ceremonie binnen bij Mereveld.

En dan alle liefdevolle woorden die werden gesproken. Speeches van de moeders, geloften vol emotie, maar vooral de persoonlijke inzegening van de vader van Simone zal ons bijblijven. De horeca was weliswaar dicht, maar iedereen kon alsnog genieten van zoetigheden en champagne to-go :).

Eenmaal klaar met de ceremonie stond de dubbeldekker bus al klaar om iedereen te vervoeren voor ritje en een hapje eten, maar vooral om alvast warm te draaien voor de drive-trough receptie.

Simone en Guido vonden een unieke manier om alsnog al je gasten uit te nodigen door iedereen in auto’s een parcours af te leggen met verschillende activiteiten, onder begeleiding van live muziek en met een goede BBQ to-go! Ondertussen maakten het groepje daggasten de receptie compleet door in de open lucht een spontaan klein dansfeestje te houden.

Wat ons vooral bijblijft, is dat dit bruidspaar naar mogelijkheden bleef zoeken om hun liefde te vieren. En dat is hen gelukt!

Wisten jullie dat wij inmiddels ook een internationale prijs met deze serie foto’s gewonnen hebben?

Trouwfotografie Mereveld

Trouwfotografie Mereveld


Trouwlocatie: Mereveld, Utrecht
Visagie: Pelgrim Hairstyling


Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.