Jelle & Charon

Trouwfotografie Landgoed Klarenbeek

Trouwfotografie Landgoed Klarenbeek

Wij reizen voor bruiloften door heel Nederland, voor ons is 1,5 uur in de auto geen enkel probleem. Toch is het ook leuk om echte pareltjes van locaties te vinden die vlakbij huis zijn. Zoals Landgoed Klarenbeek, op een kwartiertje rijden van Apeldoorn!

Jelle en Charon had ik een jaar eerder al ontmoet en toen voelde ik al: dit gaat een fijne dag worden! Deze bruiloft werd gevierd met de hele groep waarbij er zowel aandacht was voor de lieve gezinnen als alle dierbare vrienden.

Het kappelletje van het landgoed (zie de prachtige ramen) was helemaal gevuld met alle gasten en na een aantal emotionele momenten en persoonlijke woorden was het tijd voor een zomerse borrel. Terwijl de ene na de andere mooie speech voorbij kwam, verplaatsten we langzaam na het diner. Intussen werden de geruchten over de openingsdans steeds groter, zou Jelle echt wat hebben ingestudeerd?

Aan het einde van de dag pakten we de laatste momenten van zonlicht nog mee tijdens een korte golden hour fotoshoot en toen was het moment eindelijk daar… de openingsdans! Wat een moves :).

Terwijl de dansvloer vol liep met ouders, vrienden en flink wat biertjes ruimde ik mijn spullen op om via een aantal boerenpaadjes weer terug te rijden naar Apeldoorn. Dat was hopelijk niet de laatste keer op Landgoed Klarenbeek!

Later kreeg ik via Google Review nog deze fijne woorden van Jelle toegestuurd:

Wij hebben gebruik van Marvin als fotograaf op onze bruiloft. Vanaf het eerste contact was het prettig werken met hem. Hij heeft ervoor gezorgd dat we ons op het gemak voelden en dacht in alles mee. Nu hebben we de foto’s binnengekregen en zijn we onder de indruk. Wat gaaf om de dag nogmaals te kunnen beleven! Ook van vrienden en familie krijgen we complimenten over de foto’s. We kunnen het in alle opzichten alleen maar aanraden!

Marvin

Trouwfotografie Landgoed Klarenbeek


Trouwlocatie: Landgoed Klarenbeek


Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.