logo de kievit bruiloften

Jelle & Charon

Trouwfotografie Landgoed Klarenbeek

Trouwfotografie Landgoed Klarenbeek

Wij reizen voor bruiloften door heel Nederland, voor ons is 1,5 uur in de auto geen enkel probleem. Toch is het ook leuk om echte pareltjes van locaties te vinden die vlakbij huis zijn. Zoals Landgoed Klarenbeek, op een kwartiertje rijden van Apeldoorn!

Jelle en Charon had ik een jaar eerder al ontmoet en toen voelde ik al: dit gaat een fijne dag worden! Deze bruiloft werd gevierd met de hele groep waarbij er zowel aandacht was voor de lieve gezinnen als alle dierbare vrienden.

Het kappelletje van het landgoed (zie de prachtige ramen) was helemaal gevuld met alle gasten en na een aantal emotionele momenten en persoonlijke woorden was het tijd voor een zomerse borrel. Terwijl de ene na de andere mooie speech voorbij kwam, verplaatsten we langzaam na het diner. Intussen werden de geruchten over de openingsdans steeds groter, zou Jelle echt wat hebben ingestudeerd?

Aan het einde van de dag pakten we de laatste momenten van zonlicht nog mee tijdens een korte golden hour fotoshoot en toen was het moment eindelijk daar… de openingsdans! Wat een moves :).

Terwijl de dansvloer vol liep met ouders, vrienden en flink wat biertjes ruimde ik mijn spullen op om via een aantal boerenpaadjes weer terug te rijden naar Apeldoorn. Dat was hopelijk niet de laatste keer op Landgoed Klarenbeek!

Trouwlocatie: Landgoed Klarenbeek
Bekijk ons portfolio