Daan & Mariëtte

Trouwfotografie Klooster Bethlehem

Wat een fijne bruiloft! Het had alle ingrediënten voor een topdag: Daan en Mariëtte (een lief bruidspaar) en een grote groep vrienden en familie die er heel veel zin in hadden én een prachtige trouwlocatie (Klooster Bethlehem). Het was een bijzondere dag, niet alleen omdat Daan en Mariëtte hun liefde vierden met een grote groep familie en vrienden, maar ook omdat hun lieve zoontje deel uitmaakte van de ceremonie (uiteraard volledig in pak).

De ceremonie zelf was super persoonlijk met mooie speeches van een broer en zus en muzikale begeleiding van een vriend. De blik op het gezicht van Daan toen Mariëtte werd weggegeven door haar vader was prachtig om te zien. Na afloop was het tijd voor een heerlijke zomerse borrel op het buitenterras van het klooster, waar live muziek en mooie speeches zorgden voor een fijn sfeertje.

Voordat iedereen aan tafel ging, was er een algehele kledingwissel, hoe gaaf! Feestelijke zomerse jurkjes en pakken werden verwisseld voor chique avondjurken en black tie. Tijdens het diner gingen de persoonlijke, maar vooral ook grappige speeches door. Het was zo’n avond waar je als fotograaf bijna vergeet te eten omdat de mooie momenten zich zo snel achter elkaar ontvouwen.

Met zo’n mooie dag moest er voor het feest natuurlijk ook flink uitgepakt worden. De vader van Mariëtte pakte de saxofoon voor een vette solo en bij de openingsdans knalde het dak eraf. Als fotograaf was dit een dag waar ik alleen maar van kon dromen en waar 12 uur fotografie voorbij vloog!

– Door Marvin

Trouwfotografie Klooster Bethlehem
Trouwlocatie: Klooster Bethlehem Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.