Rick & Elisabeth

Trouwfotografie Ferme du Père Louis

Trouwfotografie Ferme du Père Louis

Of ik de bruiloft van Rick en Elisabeth wilde vastleggen tijdens een wedding weekend in de Ardennen. En dan ook nog bij een waanzinnige locatie die hoog op mijn lijstje stond: Ferme du Père Louis in het Belgische Thirimont. Maar natuurlijk, heel graag zelfs!

Wat ik leuk vind aan trouwweekenden is dat het voelt als een korte familievakantie. De gasten zijn al ontspannen, want ze zijn al één of twee dagen eerder aangekomen. Er zijn spelletjes, de omgeving is al verkend en er is geen strakke planning nodig.

Na een hele mooie first look gingen we de bossen in om wat foto’s te maken. Eenmaal terug trof ik twee gasten in het zwembadje aan, wat ik hilarisch vond. Dat is echt iets wat je alleen op trouwweekenden tegenkomt! Deze unieke momenten zijn heel sprekend voor hoe de sfeer was en die leg ik als trouwfotograaf (naast alle belangrijke momenten) dan ook graag vast, zodat de reportage een persoonlijk verhaal wordt.

Met donkere wolken op de achtergrond zeiden Rick en Elisabeth ‘ja’ tegen elkaar. Ze spraken lieve woorden en er werd zelfs een liefdeslied gezongen door Elisabeth.

En dan komt één van mijn favoriete foto’s: de overzichtsfoto van boven terwijl iedereen aan de taart zit. Je ziet alle gasten met elkaar kletsen en eten van de taart, rondrennende kinderen en dat allemaal op een prachtige plek.

Ik snap de keuze wel voor een trouwweekend. Marvin en ik kozen daar ook voor toen wij trouwden. Je hebt meer tijd om met elkaar te genieten en tegelijk is het een mini-vakantie waarin getrouwd wordt. Samen waardevolle herinneringen maken.

Door Laurette

Via Google Reviews ontving ik ook deze mooie woorden van Elisabeth en Rick:

We zijn enorm onder de indruk van de professionaliteit van De Kievit Bruiloften. Het voortraject, de kennismaking en afstemming was al heel plezierig en duidelijk.

Laurette heeft tijdens onze bruiloft foto’s gemaakt. Erg gezellig om haar tijdens onze dag er bij te hebben en op sommige momenten ben je een soort onzichtbaar toch heel dichtbij geweest (zo bleek uit de foto’s, want tijdens de dag hebben we dat totaal niet door gehad).

Toen we na afloop de foto’s zagen waren we enorm happy en verrast doordat ze bepaalde momenten vanuit verschillende perspectieven tegelijkertijd heeft kunnen vastleggen. Heel erg knap. Via een software tool hebben we de foto’s gemakkelijk kunnen delen met de gasten, veel mensen waren onder de indruk van de foto’s.

Een verhaal beeldend vastleggen, daar is ze een kei in. Keep up the good work!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Trouwfotografie Ferme du Père Louis

Trouwlocatie: Trouwfotografie Ferme du Père Louis
Bekijk ons portfolio.
Laten we kennismaken.