Micha & Larissa

Trouwfotografie Edam

De bruiloft van Micha en Larissa in het oude hart van Edam was een prachtige dag met veel mooie momenten. De bruiloft werd ook wel een ode aan Edam genoemd door één van de daggasten, en dat was het zeker. We begonnen de dag met de voorbereidingen thuis bij Micha, Larissa en de kinderen van Micha. Vervolgens gingen we naar een klein kerkje aan de kaasmarkt voor de ceremonie, geleid door een vriend. De receptie vond ook plaats in deze kerk, super intiem met 40 personen.

Na de ceremonie gingen we met bootjes naar restaurant La Galera voor een diner buiten aan twee lange tafels. Het was heerlijk varen tijdens een fijne rondvaart. Tijdens het diner waren er tranen van ontroering én tranen van het lachen tijdens de prachtige speeches.

Na het diner gingen we met twee boten naar Harmonie, een muziekcafé, waar het feest begon. Rond 22.00 uur was het voor mij afgelopen en maakte ik nog een korte wandeling door de straatjes van Edam, terug naar mijn auto.

Als fotograaf voelde ik me volledig vrij om mijn ding te doen. Ik mocht het verhaal van de dag helemaal vrij vertellen, zonder geregisseerde momenten. Voor mij écht de fijnste manier om te werken!

Door Marvin

Trouwfotografie Edam
Diner: La Galera
Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.