Marieke & Albert

Trouwfotografie Dordrecht

Trouwfotografie Dordrecht

Het oude centrum van Dordrecht was een prachtige backdrop voor deze heerlijke dag, daar kon geen enkele hoeveelheid regen tegenop. Toen ik Albert en Marieke sprak, werd al snel duidelijk dat ze hun liefde voor de stad Dordrecht naar voren wilde laten komen. Nou, dat is goed gelukt. Wandelend en varend zijn we langs de mooiste plekjes gegaan voor een echte Dordtse bruiloft.

De dag begon met haar- en make-up in een kamer van Villa Augustus. Na de voorbereidingen was het tijd voor de first look in de Tuin van Villa Augustus, waar we ook snel wat groepsfoto’s schoten. Wat een fijne tuin om in te kunnen werken, de dag begon al goed :).

Daarna vertrokken we met de boot vanaf de stijger bij Villa Augustus naar het stadhuis. Dit was een verrassing voor de gasten, die dachten dat zij met een auto zouden komen. Mocht je ooit eens een rondvaart willen boeken in Dordrecht, boek dan zeker Si Barone!

In het oude stadhuis van Dordrecht was het burgerlijke huwelijk, al was de bellenblaasexit voor mij nog net iets leuker om te fotograferen ;).

Daarna liep het gezelschap naar Nobel’s voor taart, koffie en knuffels (en pakte ik zelf uiteraard ook een stukje carrot cake mee). Vervolgens vertrokken we naar de Trinitatiskapel waar een prachtige, persoonlijke dienst plaatsvond vol muziek en mooie woorden.

Waar in de middag nog bellenblaas werd gebruikt, werden Albert en Marieke nu overladen met confetti. Om vervolgens naar Blue Birds in the Backyard te lopen. Hier was het een aaneenschakeling van speeches, lekker eten en een goed feestje. Die laatste partyfoto, daar wil je toch bij zijn? 

Door Marvin

Trouwfotografie Dordrecht


Voorbereidingen: Villa Augustus
Kerkdienst: Trinitatiskapel
Feestlocatie: Blue Birds in the Backyard
Rondvaart Dordrecht: Si Barone

Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.