Stephan & Araceli

Trouwfotografie De Zuileshoeve Dordrecht

Trouwfotografie De Zuileshoeve Dordrecht

Meestal vinden onze bruidsparen ons via-via, soms via Google en Instagram en soms… heb je jaren lang met elkaar op het basketbalveld gestaan :).

Stephan en ik (Marvin) zijn echte jeugdvrienden, we basketbalden samen, vulde vakken bij de Super de Boer (ja die bestond toen nog) en maakten elke zaterdag de kroeg onveilig. Toen Stephan mij vroeg om te fotograferen op zijn bruiloft wist ik het dan ook meteen, dit moet ik doen!

Natuurlijk trouwde Stephan niet alleen ;). Want een aantal jaar geleden ontmoette hij Araceli in Mexico, de perfecte match al zeg ik het zelf. Want deze gemixte Mexicaans-Nederlandse bruiloft was.. crazy!

Het stel woont al een tijdje samen in Dordrecht en de stad stond dan ook echt centraal. Met een trouwceremonie midden in de Biesbosch en een feest midden in het centrum kan je wel zeggen dat iedereen Dordt goed gezien heeft.

De vibe op de dag was heerlijk, prachtige Spaanse speeches, intense knuffels, keihard knallen op de dansvloer, luchador maskers en heel.. veel.. tequila.. Daar komt nog eens bij dat al mijn oude basketbal maatjes tot de daggasten behoorden.. ja, dit was een feestje wat ik niet snel vergeet :).

Oja en nog extra tip van mij (en het bruidspaar); de buitengewoon ambtenaar Sophia die als babs de trouwceremonie zowel in het Nederlands als in het Spaans verzorgde!


Aanraders van het bruidspaar:
Trouwlocatie: De Zuileshoeve
Diner: Restaurant De Stroper
Ceremoniespreker: Trouwbabs Sophia
Laten we kennismaken.