Ruben & Femke

Trouwfotografie Bodhi Beach

Trouwfotografie Bodhi Beach

De eerste strandbruiloft van 2022! En wat voor één. Het weer was goed, de groep was hecht en het bruidspaar…tot over hun oren verliefd op elkaar. Het viel mij op hoeveel prachtige blikken Ruben naar Femke zond gedurende de dag. Dit raakt me als ik naar de foto’s kijk. Ze waren zo lief samen!

Ik begon met werken bij de first look. De spannend bouwde goed op, want Femke moest een eind over het strand lopen voordat ze bij Ruben was. Na dit lieve moment, gingen we een uurtje shooten op het strand en in de duinen. Ze deden dit heel natuurlijk, waardoor ik bijna niet hoefde aan te sturen.

Na het feestelijke onthaal startte de ceremonie bij Bodhi Beach, een strandpaviljoen met rieten lampenkappen, rotan meubels en surf items. Overigens hadden R&F de backdrop zelf gemaakt. Het waaide behoorlijk, dus er werd een tent opgezet zodat er alsnog buiten getrouwd kon worden. Eén van mijn favoriete foto’s is het moment waarop Ruben zijn hoofd op Femke’s schouder legt, terwijl zij haar ogen sluit. Can’t handle so much cuteness ;).

Lekker borrelen met hun favoriete cider, knuffelen met hun zoontje en dineren met persoonlijke speeches. ’s Avonds zetten R&F de boel nog op z’n kop met een knalfuif. Deze dag had ik voor geen goud willen missen.

Door Laurette

Trouwfotografie Bodhi Beach


Trouwlocatie: Bodhi Beach

Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.