Maartje & Frerik

Trouwfotografie Beauforthuis Austerlitz

Muziek. Dat was waar Frerik en Maartje (met dochtertje) veel aandacht aan gaven op hun bruiloft. Frerik is producer komt uit de klassieke muziekwereld en dat was op deze dag goed te merken! Ook Maartje komt uit een muzikaal nest, dus het verbaast niets dat de muzieknoten rijk vertegenwoordigd waren.

Hun eerste ontmoeting aan het begin van de bruiloft was in de kerk in Zeist waar Frerik vaak cd-opnames had. En tijdens de ceremonie waren er meerdere momenten waarin muziek ook een rol kreeg. De prachtige klanken van het Cello Octet ensemble schalden door het bos, evenals die van een akoestisch duo. Kippenvel!

Aan het einde van de dag werd er een heuse podcast opgenomen, wat ik een heel uniek idee vond. De avond was ook weer gevuld met muziek (stukjes) waar alle daggasten vrolijk bij meededen. Een hele liefdevolle en vrolijke dag om bij te mogen zijn!

F&M schreven een hartverwarmende review na de levering van de fotoreportage:

Laurette van De Kievit Bruiloften heeft een fotoreportage gemaakt van onze bruiloft in het Beauforthuis in Austerlitz mei dit jaar. Al in de voorbereidende video-calls die we met haar hadden, voelden we ons volledig op ons gemak.

Tijdens die gesprekken nam ze echt de tijd voor ons, waardoor we het gevoel hadden dat we goed onze persoonlijkheid en smaak qua fotografie konden delen met haar. De telefonische contactmomenten vlogen voorbij omdat ze heel ‘easy-going’ en vol met humor waren. Ze gaf ons het gevoel alsof we elkaar eigenlijk al jarenlang kenden.

Op de trouwdag zelf was Laurette een ‘fly on the wall’, we merkte nauwelijks dat ze aanwezig was doordat ze zich heel discreet op de achtergrond steeds plaatste. Toen we de foto’s kregen, waren we echter verbluft hoe beweeglijk ze die dag kennelijk is geweest, want van alle belangrijke momenten waren er uiteenlopende en zeer smaakvol gekozen camerastandpunten.

Het was moeilijk te geloven dat ze dit in haar eentje voor haar elkaar had gekregen en dat er niet nog een fotograaf heeft rondgelopen.

Laurettes input was aan het begin van de dag, waar we in een kleinere setting een fotoshoot deden binnen en buiten in het bos, juist wel heel erg op de voorgrond en dit heeft eveneens fantastisch materiaal opgeleverd. Artistiek heeft ze met het licht dat bv door glas in lood-ramen binnenviel gespeeld en gebruik gemaakt van enkele archtiectonische elementen van het kerkgebouw en we staan er verbazingwekkend knap op daardoor.

In een nabijgelegen bosgebied heeft ze in een zeer krap tijdsbestek een fraaie korte shoot nog met ons gedaan. Geen enkel moment hebben we daarbij stress van haar kant ervaren.

De uiteindelijke resultaten liegen er daarom ook niet om: een schitterend, afwisselend en vaak ontroerend beeldverhaal met ontspannen mensen, die zich niet bewust zijn van de camera. De beeldkwaliteit is zeer fraai, met natuurlijke kleuren en zeer contrastrijk.

Door Laurette

Trouwfotografie Beauforthuis Austerlitz


Trouwlocatie: Trouwfotografie Beauforthuis Austerlitz

Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.