BAS + JANNIE

 

Bas en Jannie vierden hun trouwdag niet op één maar op twee dagen! De trouwdag zelf was in hartje Leiden, met de ceremonie bij het prachtige stadhuis. De trouwdag was vol emotie en het was geweldig om te zien hoe de trouwdag gevierd werd met vrienden en familie.

Na de ceremonie hebben wij een fijne wandeling gemaakt door het centrum van Leiden en maakten wij gebruik van de zonsondergang voor een echte stadse fotoshoot. Twee weken later vertrok ik weer naar Leiden, voor een geweldig feest bij Scheltema Leiden.

Trouwjurk: La Bella Blanca, Zwolle
Oorbellen: Wouters en Hendrix, via Orangebag
Trouwpak: WKND Personal Tailoring
Boeket: Faas Est2016, Leiden
Trouwambtenaar: Marie-France
Feestlocatie: Scheltema Leiden

 

Trouwfotograaf in Leiden // Het is niet de eerste keer dat ik in Leiden heb mogen fotograferen, zo heb ik al eens eerder deze bruiloft bij Wooods gefotografeerd en ben ik deze bruiloft gestart met een toffe fotoshoot bij de Hortus in Leiden. Voor meer informatie over mijn werk in Leiden heb ik ook deze pagina over trouwfotografie in Leiden opgesteld.

Trouwen in Leiden Voorbereidingen bruidegom Leiden Bruiloft Het Huys van Leyden Trouwfoto bij Het Huys van Leyden Bruidsvoorbereidingen Het Huys van Leyden Bruidspaar bij Het Huys van Leyden Bruidsfotografie Het Huys van Leyden Trouwen bij gemeentehuis Leiden Aankomst gemeentehuis Leiden Trouwfoto stadhuis Leiden Trouwceremonie stadhuis Leiden Trouwen gemeentehuis Leiden Bruiloft met Marie France Bruidsfotografie Leiden Trouwfotograaf Leiden Trouwfotograaf in Leiden Bruidsfotografie in het centrum van Leiden Trouwfotografie Leiden Emotie fotograaf Leiden Bruiloft Scheltema Leiden Tango openingsdans Speciale feestfoto bruiloft Tango tijdens bruiloft Bruiloft tango Familie foto's tijdens feest Feestfotografie

Meer over ons Onze prijzen

Reacties

reacties