Trouwfotograaf Apeldoorn

Komen jullie ook uit Apeldoorn of zijn jullie opzoek naar een fotograaf uit Gelderland? Leuk! Wij wonen zelf in Apeldoorn-Zuid en ontmoeten jullie graag voor een kop koffie om kennis te maken! Zijn jullie benieuwd hoe wij als fotograaf te werk gaan? Lees dan deze pagina eens door.

 

Trouwfotograaf Apeldoorn // Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle trouwfotografie

Van de voorbereidingen en de ceremonie tot het diner, het feest en de mooie momenten tussendoor. Als trouwfotograaf verbeelden wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij fotograferen de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag: zijn blik als hij haar voor de eerste keer ziet, het schaterlachen van vrienden bij een speech, trotse ouders, kinderen die snoepen van de taart en grootouders die de dansvloer onveilig maken.

Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

Trouwfotograaf Apeldoorn

Zeg nou zelf? Als trouwfotograaf is het toch geweldig om in én rondom je eigen stad te fotograferen? Wij zijn gek op de bossen en hebben onze vaste fotografie plekken bij Het Leesten, Kootwijk en Kroondomein het Loo.  
Trouwfotografie Landgoed Klarenbeek
Bruidsfotografie Festival wedding 23

Trouwlocaties rondom Apeldoorn

In de omgeving zijn zoveel mooie plekjes om te trouwen! Enkele van onze favorieten zijn:

Sizzles at the Park
Landgoed Rhederoord
De Woeste Hoeve
Kasteel Engenlenburg
Landgoed Klarenbeek


Deze trouwlocaties zijn stuk voor stuk uniek, helemaal in combinatie met de prachtige groene omgeving van de Veluwe.  

Wat anderen van ons vinden

Recente bruiloften in Apeldoorn

Hieronder hebben wij een aantal van onze favoriete bruiloften in de omgeving van Apeldoorn verzameld. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ook een ons portfolio!

Trouwfotografie Landgoed Klarenbeek

Jelle & Charon

Wat een liefdevolle dag én wat een dansmoves van dit lieve bruidspaar.
Trouwen in Lunteren

Joshua & Judith

Een heerlijke, relaxte trouwdag met deze twee tortelduifjes.
Festival bruiloft bruidsfotograaf 6 1

Tijmar + Eline

Een echte festival-bruiloft in eigen achtertuin!

Wie zijn wij?

Wij liepen voor het eerst hand in hand in Utrecht waar Laurette toen woonde. Langs de gracht aten we een pepernotentaartje en voilá: onze liefde bloeide op! Uiteindelijk zijn we in Apeldoorn terecht gekomen, in de buurt van onze families.

Marvin is 10 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 300 bruiloften verder. Als getrouwd stel weten we als geen ander hoe waardevol een trouwdag is en daarom leggen we al jaren met veel passie liefdesverhalen vast voor anderen.

We zijn allebei volwaardig trouwfotograaf, dus we werken meestal los van elkaar. Hebben jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dan komen we natuurlijk samen!
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1

Prijzen bruidsfotografie Apeldoorn

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1995. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview vlak na de bruiloft.
  • Een korte slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Reiskosten binnen Gelderland (en de rest van Nederland!)

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij zo’n 8 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de trouwdag.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto's die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Wij zijn er van overtuigd dat een verhaal het best verteld kan worden als je het van begin tot eind vertelt, daarom fotograferen wij liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Op deze manier vangen we de emoties, de spanning en de gezelligheid van de gehele dag. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking leren wij jullie graag beter kennen en vertellen wij meer over onze werkwijze. Op basis van deze kennismaking geven wij ook een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zo zorgen wij dat jullie een trouwreportage krijgen die het verhaal van jullie bijzondere dag verteld.

Als jullie enthousiast zijn wordt één van ons of wij samen graag jullie bruidsfotograaf!
Trouwfotografie Web resolutie 1

Laten we kennismaken.

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.