WESLEY + NATHASJA

 
Het bleef tot op het laatst spannend; Wesley en Nathasja wilden namelijk ontzettend graag buiten trouwen bij Landgoed te Werve in Rijswijk. De regenbuien en windhozen in de ochtend werkten alleen niet bepaald mee.

Des te fijner was het zonnetje dat vlak voor de ceremonie doorbrak en bleef schijnen tot het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst zag. Met een intieme groep familie en vrienden vierden ze het jawoord.

Voordat iedereen aan tafel ging, fotografeerden wij nog in het bos op het landgoed. De trouwreportage sloot ik af met de openingsdans, waarna er nog tot in de late uurtjes gefeest werd.

Trouwlocatie: Landgoed Te Werve
Visagie: Annemiek Wijsman
DJ: Bruiloftparty.nl

Trouwen bij Landgoed Te Werve Wauw wat gaaf, tijdens deze trouwreportage heb ik een Bruidsfoto Award nominatie gefotografeerd! Het is niet de eerste keer dat ik op dit mooie landgoed mocht fotograferen. Zo heb ik ook deze ontzettend gave bruiloft bij Te Werve vastgelegd.

Trouwen Landgoed Te Werve Bruidegom voorbereidingen met broertje Bruidegom voorbereidingen met broertje Voorbereidingen bruid Landgoed Te Werve Trouwceremonie Landgoed Te Werve Emotie fotograaf Rijswijk Buiten trouwen bij Landgoed Te Werve Trouwen Landgoed Te Werve Bruid bij Landgoed te Werve Jawoord bij Landgoed Te Werve Bruidsmeisje bij Landgoed Te Werve Trouwen Landgoed Te Werve

Meer over ons Onze prijzen

Reacties

reacties