Thomas & Lisanne

Trouwen in Leiden

‘Wat vond jij nou een unieke trouwlocatie?’ Die vraag krijg ik vaak! En sinds afgelopen zomer antwoord ik elke keer met: “de middelbare school van Thomas en Lisanne!”

Want hoe tof is het om te trouwen in de middelbare school waar je elkaar hebt ontmoet? Thomas en Lisanne regelden het. Als echte highschool lovers kregen ze het voor elkaar om in de prachtige aula van het Stedelijk Gymnasium in Leiden een grote ceremonie te organiseren.

De laatste voorbereidingen vonden plaats in het biologielokaal en natuurlijk mocht het schoolplein als decor ook niet ontbreken, daar was dan ook een waar festivalterrein opgebouwd met foodtrucks en een feesttent.

Om het Leidse gevoel compleet te maken, namen we aan het begin van de dag niet alleen een rondvaart door de grachten maar sloten wij ook af in het enige echte Scheltema voor een heerlijk feest!

Door Marvin

Trouwen in Leiden


Trouwlocatie: Stedelijk Gymnasium Feestlocatie: Scheltema Leiden Wij komen graag in Leiden en kennen de straatjes inmiddels op ons duimpje, kijk hier naar meer trouwfoto’s uit Leiden.
Laten we kennismaken.