Luuk & Noëlle

Trouwen bij Winselerhof in Landgraaf

Trouwen bij Winselerhof

Trouwen in Nederland, maar toch het liefst met een vakantiegevoel? Dan zit je in Zuid-Limburg natuurlijk op de juiste plek. Luuk en Noëlle werden verliefd op Winselerhof en neem ze dat eens kwalijk: een binnenplaats met veel planten, rustiek vakwerk, een wijngaard, een wijnkelder en nog veel meer mooie plekjes. Wij werden er stiekem ook verliefd op!

Noëlle startte haar dag met haar zussen en (schoon)moeder in een mooie kamer in de carréboerderij. Daarna verplaatste ze voor het aankleden naar het bakhuisje, waar ze die dagen ook sliepen. Met trillende handen knoopte Noëlle’s moeder haar jurk dicht, toch wel spannend als je oudste dochter gaat trouwen :).

Luuk bereidde zich voor in een ander gedeelte van Winselerhof, samen met zijn eigen gezin. Daarbij was hun ondeugende hondje op zijn eigen manier aan het helpen ;).

Na een prachtig moment tussen Noëlle en haar vader, werd het tijd om Luuk te zien in de wijngaard. Een emotioneel moment tussen hun tweetjes.

Na wat groepsfoto’s hebben we het bruidspaar meegenomen voor een fotoshoot, waarbij we begonnen in de wijngaard. Daarna hebben we nog wat tijd doorgebracht in de wijnkelder, waar ook wat dramatisch licht naar binnen kwam.

De ceremonie! Gelegen op een heuveltje zeiden ze ‘ja’ tegen elkaar. Oma mocht de ringen komen brengen en die taak voerde ze heel professioneel uit. Haar gerimpelde handen die het kussentje zo dierbaar vasthouden, heerlijk! We hoorden haar eerder die dag zeggen dat ze nooit had gedacht dat ze op haar leeftijd nog ringenmeisje zou zijn. Hoe lief!

De middag vulde zich met taart, wijn, speeches op de binnenplaats. Het werd onverwachts toch behoorlijk warm, dus het zusje van Noëlle werd tussen het wijnschenken in nog even ingesmeerd. Zelf vinden we dit grappige momentjes die we ook graag willen vastleggen, naast de grote momenten, omdat het iets persoonlijks vertelt over de sfeer van de dag.

Na het diner volgden er in de feestzaal wat hilarische stukjes. Maar kijk ook eens hoe sfeervol deze zaal is met de gele lampjes! Al met al een hele fijne dag om te fotograferen.

Luuk en Noëlle stuurden ons een berichtje na het zien van de foto’s:

“Lieve Marvin en Laurette, 

Wat zijn de foto’s ontzettend mooi geworden. De hele dag, met zelfs alle kleine details, komt voorbij. We zijn echt blij dat jullie allebei aanwezig konden zijn op onze dag! Wij genieten iedere dag van de foto’s!”

Trouwen bij Winselerhof in Landgraaf


Trouwlocatie: Winselerhof
Weddingplanner: Love Wedding Planning

Bekijk hier ons portfolio.
Laten we kennismaken.