Bart & Marij

Trouwen bij het Zalmhuis

Wisten jullie dat Rotterdam stiekem mijn (Marvin’s) stadje is? Mijn hele familie zijn echte Rotterdamerts. Ik werd er zelf ook geboren en deed mijn studie in deze heerlijke stad.

Inmiddels heb ik de randstad verruild voor het rustige Apeldoorn, maar als ik gevraagd word om in Rotterdam te fotograferen ben ik er als eerste bij! 

Toen Marij en Bart vertelden over de plannen die ze hadden werd ik gelijk enthousiast. We raceten heel het centrum door voor de mooiste plekjes. Zo belandde ik onder andere opgevouwen op de achterbank van de oldtimer trouwauto en werd flink door elkaar geschud op de watertaxi van een iets te enthousiaste schipper.. Alles voor de beste foto’s haha!

Eenmaal uitgestapt bij de watertaxi werden we opgevangen door een grote groep supporters, Feyenoord speelde! Veel Rotterdamser werd het dus niet toen we de dag afsloten met een heerlijk feest bij het Zalmhuis.

Aanraders van het bruidspaar:
Feestlocatie: Zalmhuis
Band: Bomba Naranja
DJ: Miss Brown
Sweet table: Stukje taart
Laten we kennismaken.