Tomas & Annabel

Trouwen bij Dengh

Waarschuwing! Hieronder volgen héél veel foto’s! Het was super moeilijk om een kleine selectie te maken voor deze blog. Het liefste zouden wij alle 678 foto’s laten zien die wij aan dit lieve stel hebben geleverd, maar dat gaan we je niet aandoen ;). 

Vanaf moment één zat de sfeer er al goed in. En wie zorgt nou voor een zelf opgeknapte boot als entree bij al je daggasten? Zoals je op de foto’s ziet, zat de dag vol van dit soort persoonlijke details en mooie settings. 

Veel leuker nog dan al dit moois was de energie die deze groep had. Wat een fijne sfeer! Voor ons echt een cadeau om vast te leggen.

Nog geen 24 uur nadat we de foto’s stuurden, kregen we deze stroom aan lieve berichtjes van Tomas en Annabel:

We hebben net alle foto’s bekeken! Ze zijn echt geweldig! ❤️ We zijn er onwijs blij mee en helemaal overweldigd van hoeveel moois er tussen zit! Zoveel onwijs leuke momenten van iedereen! Echt heel heel erg bedankt!!!! En het zijn er zoveel dat we nog lang niet alles echt goed hebben gezien haha! Maar heel veel aaaa die is mooi en oeeee’s zijn voorbij gekomen! We gaan het komende tijd weer lekker aan veel mensen laten zien! ☺️

We kunnen de komende week denk ik echt niet stoppen met kijken! Haha! Zo blij met jullie!!!

Echt zo ongelofelijk blij! Ook heel veel toffe creatieve foto’s en hoe jullie het licht hebben gebruikt, echt zoooo mooi! Het wordt nog lastig, die selectie voor het boek haha!

We vinden het zo bijzonder hoe alles is samen gekomen en dat we het mooier dan ooit gedacht terug zien. Wij gaan weer even lekker door met nagenieten zo!


Door Marvin

Trouwlocatie: Restaurant Dengh

Bekijk hier ons portfolio
Laten we kennismaken.