Fine art trouwalbums

Een trouwalbum krijgt met de dag meer waarde. Dat is wat we in ons eigen leven zien: als kind bladerden wij al graag door de trouwalbums van onze ouders. Wij geloven dat een tastbaar boek de mooiste manier is om jullie bruiloft weer te voélen.

Albums header 1

Het trouwalbum dat wij nu hebben liggen is met zoveel liefde en mooie momenten samengesteld, wij zijn er heel blij mee!

5/5

Via Google Reviews

Handgemaakt, kwaliteit, aandacht en eenvoud.

De fine art trouwalbums ontwerpen we samen met jullie en daarbij maken we ze uniek en persoonlijk. We bestellen het album pas als jullie ook helemaal tevreden zijn.

Het album bevat standaard 40 pagina’s (20 platliggende spreads) waarmee alle highlights van de dag voorbij komen. De prints worden gedrukt op matte fine-art papier waar zowel de kleuren als zwart-wit foto’s erg mooi in uitkomen.

Deze luxe albums worden met de hand gemaakt in Nederland en zijn beschikbaar in meerdere formaten met een lederen, natuurlijk linnen of velvet kaft. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk design op de cover te laten printen.

Jullie ouders verrassen met een (kleinere) versie van jullie trouwalbum? Dat kan! Vraag je ouderalbums bij ons aan.
fotoalbum 2
Wat is het verschil tussen het standaard inbegrepen 20×15 cm album en de upgrade naar een luxe fine art album?

Wij geloven dat foto’s het beste uitkomen op papieren afdrukken en daarom is het mini-album al bij de trouwreportage inbegrepen. Daarin staan zo’n 20 foto’s die de highlights van jullie dag laten zien, dus ideaal om overal in je tas mee naartoe te nemen. Kiezen jullie voor een luxe fine-art trouwalbum? Dan maken wij voor jullie een compleet en persoonlijk ontwerp met daarin het volledige verhaal van jullie dag. er zijn twee tot drie feedbackrondes, dus jullie mogen helemaal meedenken met het eindresultaat.

Wat kost de upgrade naar het fine art trouwalbum?

Onze fine art trouwalbums zijn mogelijk vanaf €525. Dit is inclusief meerdere ontwerprondes waar jullie zelf inspraak hebben over de opmaak. We bestellen hem pas als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp. Standaard bevat dit album 40 pagina’s (20 spreads) en een linnen cover, maar het is ook mogelijk om voor een lederen of velvet kaft te kiezen. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden die we jullie graag laten zien tijdens het kennismakingsgesprek.

Laten we kennismaken.

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.