Benieuwd of jullie trouwdatum in 2024 nog beschikbaar is? Stuur ons een bericht:

Marvin & Laurette

Eén of twee fotografen op jullie trouwdag, afhankelijk van jullie wensen. Van plan om intiem te trouwen? Dan is één fotograaf voldoende. Juist een grote dag met veel gasten? Dan komen wij graag samen.

De foto’s

Wij fotograferen op een verhalende manier, waarbij we jullie dag het liefst van a tot z vastleggen. Trouwen doe je samen, dus onze foto’s zijn gericht op mooie momenten tussen jullie en jullie dierbaren.

Onze nabewerking

Tenminste 300 zorgvuldig nabewerkte foto’s in een tijdloze stijl. Hierbij krijgen jullie de zwart-wit foto’s ook in kleur. Daarnaast een slideshow met de mooiste momenten en optioneel een fine art trouwalbum.

De investering

Wat kost het als één van ons jullie bruiloft komt fotograferen?


De trouwreportage start bij €1995. Dit is inclusief:


  • 6 uur fotografie door Marvin of Laurette.
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Slideshow met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Preview vlak na de bruiloft.
  • Online gallery met jullie foto’s om gemakkelijk te delen met vrienden.
  • Een fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.

De reportage is uit te breiden voor €125 per uur. Gemiddeld zijn wij 10 tot 12 uur aanwezig voor een compleet verslag van de bruiloft, inclusief voorbereidingen, ceremonie, receptie, diner en feest. Bij bruiloften zonder feest zijn wij meestal 7 tot 9 uur aanwezig.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Jullie liefdesfeest is uniek, dus wij passen ons graag aan aan jullie wensen. Willen jullie één of twee fotografen? Gaan jullie in het buitenland trouwen? Niks is te gek. We bespreken graag tijdens de kennismaking bij ons thuis of via videobellen wat het beste bij jullie past.

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jullie ideeën voor de bruiloft, maar voor ons is de persoonlijke klik nog belangrijker. Dit is essentieel om de bruiloft in onze eigen stijl te kunnen fotograferen.

Zijn jullie benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Neem dan gerust contact met ons op.
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
fotoalbum 2

Fine art trouwalbums

Omdat wij vinden dat foto’s het meest tot hun recht komen in print is een 20x15cm fotoalbum standaard inbegrepen; een toffe extra met de highlights van de dag.

Het mini-album is te upgraden naar een luxe fine art trouwalbum met meer formaat-, cover-, paginakeuzes en natuurlijk meer foto’s. Dit luxe fine art album is mogelijk vanaf €525.

Fine art trouwalbums

Omdat wij vinden dat foto’s het meest tot hun recht komen in print is een 20x15cm fotoalbum standaard inbegrepen; een toffe extra met de highlights van de dag.

Het mini-album is te upgraden naar een luxe fine art trouwalbum met meer formaat-, cover-, paginakeuzes en natuurlijk meer foto’s. Dit luxe fine-art album is mogelijk vanaf €525.

Wat anderen van ons vinden

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.