“Ze hebben het 100% waargemaakt! Regelmatig gaan wij nog door de foto’s en ons album en iedere keer is het alsof wij de dag weer opnieuw beleven, precies waar wij van droomden.”

Ayden & Margo

 

Onze trouwreportages starten bij €1450 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

  • Fotografie door Marvin of Laurette
  • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
  • Een kleine preview kort na de bruiloft.
  • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
  • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
  • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
  • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

 

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Jullie liefdesfeest is uniek, dus wij passen ons graag aan aan jullie wensen. Willen jullie één of twee fotografen? Gaan jullie in het buitenland trouwen? Niks is te gek. We bespreken het liefst tijdens de kennismaking wat het beste bij jullie past.

Wij fotograferen het liefst een complete dag, vanaf jullie voorbereidingen tot aan het feest. Zo hebben jullie later een volledige reportage om op terug te kunnen kijken. Gemiddeld zijn wij hiervoor tussen de 8 en 12 uur aanwezig.

Willen jullie meer weten over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op Bekijk ons portfolio

Luxe trouwalbum

Fine art trouwalbums

Omdat wij vinden dat foto’s het meest tot hun recht komen in print is een 20x15cm fotoalbum standaard inbegrepen; een toffe extra met de highlights van de dag. Het mini-album is te upgraden naar een luxe fine art trouwalbum met veel meer foto’s en beleving om jullie complete trouwdag te weergeven.

Twee fotografen

Samen zien wij meer dan alleen. Een tweede fotograaf voegt vooral op grote bruiloften iets extra’s toe; de kans op meer mooie momenten (waar jullie geen idee van hadden) is groter en er zijn meer foto’s uit verschillende hoeken.

 

Deze optie zorgt gemiddeld voor zo’n 150 extra foto’s in de trouwreportage. De meerprijs van een tweede fotograaf voor de gehele trouwreportage bedraagt €350.


ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Jullie namen*
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie ons gevonden
Telefoonnummer
Bericht