Met de trouwfoto’s die ik maak, vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind, fotografeer ik het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest.

Willen jullie mij als bruidsfotograaf, dan willen jullie natuurlijk weten welke prijzen ik hanteer. Hierbij hanteer ik het volgende basis pakket.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geef ik een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan ben ik jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over mijn prijzen, pakketten en albums, neem dan gerust contact met mij op.

Neem contact op

Trouwfotografie

6 uur fotografie;

Ten minste 250 foto’s in een online galerij en op usb-stick;

Online slideshow met de hoogtepunten van de bruiloft;

20x20cm mini-album met 20 pagina’s.

1200

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Fine art trouwalbums

Mijn hand gemaakte trouwalbums onderscheiden zich door het matte fine-art papier, de karakteristieke echt leren en linnen materialen en de luxe afwerking van de binnen en buitenkant.

Het 25x25cm fine art trouwalbum met 40 pagina’s is beschikbaar vanaf €400. Hierbij zijn diverse cover en formaat upgrades mogelijk.

Loveshoots

Een loveshoot is de ideale manier om bekend te raken met mij en mijn werkwijze. De foto’s zijn leuk voor jullie zelf, en je kunt ze gebruiken voor de trouwkaart en het gastenboek.

De loveshoot duurt zo’n anderhalf uur en bedraagt €400. Hiervoor krijgen jullie tenminste 40 bewerkte foto’s en een 15x15cm fotoalbum.

Destination wedding

Trouwen jullie in het buitenland? Laten we dan even bellen, of vul het beschikbaarheidsformulier in, dan maak ik een offerte op maat.

Inmiddels heb ik meerdere bruiloften in Italië en Frankrijk mogen fotograferen en zou ik graag ook eens buiten Europa een bruiloft vastleggen. Als bruidsfotograaf reis ik graag met jullie mee!

CONTROLEER MIJN BESCHIKBAARHEID

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Vul dan het formulier in.

Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden