Marvin & Laurette

Husband and wife team! We lachen heel wat af en hebben zo nu en dan filosofische gesprekken waar we allebei van genieten. We houden van lekker eten, maar zijn zelf niet echt keukenprinsessen. Nieuwe plekken vinden we inspirerend en de camera gaat overal mee naartoe. We hebben grote dromen en als iets goed voelt, gaan we ervoor.

De natuur is een plek waar we veel positieve energie uit halen en daarom wonen we aan de rand van Apeldoorn: we lopen zó het bos in. Daarnaast hebben we allebei onze eigen hobby’s. Laurette is het liefst in de tuin of met pottenbakken bezig en Marvin studeert Japans.


Waarom trouwfotografie?

Simpel, wij zijn gek op liefdesverhalen. Het is elke keer weer bijzonder om emotionele verbindingen te vangen door onze lens. Er gebeurt zoveel naast de formaliteiten, het lijkt soms wel het leven in het klein. We voelen ons vereerd om kostbare momenten voor jullie vast te leggen, zodat de herinneringen levend blijven.

Laurette over Marvin.

Van huis uit ICT’er, maar door middel van fotografie is hij erachter gekomen dat hij dol is op het vertellen van beeldverhalen. Marvin vindt trouwfotografie het mooiste vak dat er is en is dankbaar dat hij de Kievit Bruiloften heeft kunnen opbouwen. Hij is betrouwbaar, rustig en doelgericht. Hij coacht zichzelf graag door het lezen van boeken en hij is Japans aan het leren.

De afgelopen jaren reisde hij veel, maar hij is nu meer gericht op het dagelijks leven en daar geniet hij enorm van. Hij heeft zich zelfs door mij laten overhalen om te gaan kamperen, iets wat niet bepaald op zijn bucketlist stond. Marvin is de grote liefde in mijn leven en samen kunnen we de hele wereld aan.

Trouwfotograaf Apeldoorn 1
Trouwfotograaf de Haan 1

Marvin over Laurette.

Waar ik kies voor zekerheid, kiest Laurette voor avontuur. Ze ging op haar 23e naar Boko Haram gebied voor een spannende televisiereportage, maar ze is eigenlijk het gelukkigst in haar volkstuin waar ze een pluktuin heeft. Ze is een allround creatieveling en stiekem ook heel sterk, want ze wint negen van de tien keer met stoeien. Met haar spontaniteit brengt ze een flinke dosis geluk en liefde in mijn leven.

Als kind schreef ze al graag verhalen en nam ze radioverhalen op. Nu maakt ze het liefst beeldende verhalen, waar ze bijzondere en pure momenten vastlegt.

Awards

Bij elke bruiloft springen er foto’s tussenuit: onze persoonlijke favorieten. Deze foto’s zenden we in bij de grote fotowedstrijden en hiermee hebben we de afgelopen jaren meerdere awards gewonnen. Natuurlijk blijft de reactie van een bruidspaar op een complete serie foto’s de echte kroon op ons werk.

Wij hebben awards gewonnen bij de internationale wedstrijd This is Reportage, de Masters Benelux en de jaarlijkse Bruidsfoto Awards.

Laten we kennismaken.

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.