Marvin & Laurette

We lijken misschien wat serieus, maar stiekem zijn we knettergek. Naast het lol maken, hebben we grote dromen en we zijn doorpakkers. Dat blijkt ook wel uit het feit dat we elkaar op Tinder ontmoetten, een half jaar later samenwoonden en binnen twee jaar getrouwd zijn!

 

Waarom trouwfotografie?

Simpel, wij zijn gek op liefdesverhalen. Het is elke keer weer bijzonder om mooie momenten te vangen door onze lens. We voelen ons vereerd om kostbare momenten voor jullie vast te leggen, zodat de herinneringen levend blijven.

Laurette over Marvin

Van huis uit ICT’er, maar door middel van fotografie is hij erachter gekomen dat hij dol is op bruiloften. Marvin vindt trouwfotografie het mooiste vak dat er is. Marvin is de introverte van ons twee, maar stille wateren hebben diepe gronden. Hij coacht zichzelf graag door het lezen van boeken en hij is Japans aan het leren.

De afgelopen jaren reisde hij veel, maar hij is nu meer gericht op het dagelijks leven en daar geniet hij enorm van. Hij heeft zich zelfs door mij laten overhalen om te gaan kamperen, dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Marvin is de grote liefde in mijn leven en samen kunnen we de hele wereld aan.

Marvin over Laurette

Waar ik kies voor zekerheid, kiest Laurette voor avontuur. Ze ging op haar 23e naar Boko Haram gebied voor een televisiereportage, maar ze is eigenlijk het gelukkigst in haar caravan uit de jaren ’80. Ze is een allround creatieveling en stiekem ook heel sterk, want ze wint negen van de tien keer met stoeien. Met haar spontaniteit brengt ze een flinke dosis geluk en liefde in mijn leven.

Als kind schreef ze al graag verhalen, dat ze waarschijnlijk van haar geniale theatrale moeder heeft. Nu maakt ze het liefst beeldende verhalen, waar ze bijzondere momenten vastlegt. Juist de grappige en lieve ‘tussendoormomentjes’ op bruiloften vindt Laurette het leukst.

Awards

Bij elke bruiloft springen er foto’s tussenuit: onze persoonlijke favorieten. Deze foto’s sturen we in bij de grote fotowedstrijden en hiermee hebben we de afgelopen jaren meerdere awards gewonnen. Natuurlijk blijft de reactie van een bruidspaar op een complete serie foto’s de echte kroon op ons werk.

Wij hebben awards gewonnen bij de internationale wedstrijd This is Reportage, de Masters Benelux en de jaarlijkse Bruidsfoto Awards.

Bekijk ons portfolio Onze prijzen

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

  Jullie namen
  E-mailadres*
  Trouwdatum
  Hoe hebben jullie ons gevonden
  Telefoonnummer (onze e-mail komt soms in de spam)
  Bericht

  Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA