MARVIN

Gek op avontuur // familiemens // fanatiek basketballer // verslaafd aan reizen  // Tony Chocolonely fan

De passie voor fotografie begon voor mij in 2009 tijdens een lange reis door Azië. Het fotograferen van bijzondere momenten en personen maakte deze reis tot een geweldige ervaring. In 2010 mocht ik mijn eerste bruiloft vastleggen en sindsdien heb ik meer dan 100 bruiloften in binnen- en buitenland mogen fotograferen. Ik vind het geweldig om deel uit te mogen maken van jullie bijzondere momenten en zal die op een ontspannen manier vastleggen in een trouwreportage welke een tijdloze herinnering vormt voor later.

WERKWIJZE// Ik fotografeer een beperkt aantal bruiloften per jaar om zo vol energie en enthousiasme te kunnen werken. Voorafgaand aan de bruiloft houd ik graag met jullie contact om mij zo goed mogelijk voor te bereiden.

De trouwdag begin ik vrijwel altijd bij de voorbereidingen, dit moment is de start van jullie dag met alle spanningen, details en emoties die hier bij horen. Tijdens de fotoshoot zoek ik altijd naar het beste licht en de creatieve hoeken en help ik jullie met kleine tips voor mooie foto's van jullie samen. Gedurende de trouwdag richt ik mij vooral op de ongedwongen momenten en hoe jullie samen met de gasten de bruiloft beleven.  Ik ben altijd op de achtergrond aanwezig om de ongedwongen momenten vast te leggen die net aan jullie aandacht ontglippen. Het liefste blijf ik tot aan het begin van het feest om die ene stille tante te fotograferen terwijl ze los gaat op de muziek.

Na afloop van de bruiloft kan ik niet wachten om jullie foto's te bewerken! Binnen vier weken na afloop van de bruiloft krijgen jullie een usb-stick met de bewerkte foto's en een mooi mini-album met de highlights van de dag. Daarnaast ontwerp ik voor jullie graag een optioneel vintage fine-art trouwalbum.

TWEEDE FOTOGRAAF// bij grotere bruiloften werk ik graag met een tweede fotograaf om zo alle momenten vast te leggen. De werkwijze blijft hierbij hetzelfde waarbij ik nog steeds alle foto's selecteer en alle nabewerking verzorg in mijn eigen stijl.

AWARDS

masters-award-angela-kouwen

MASTERS OF DUTCH WEDDING PHOTOGRAPHY
Winter 2016

14206

MASTERS OF DUTCH WEDDING PHOTOGRAPHY
Herfst 2016

14208

MASTERS OF DUTCH WEDDING PHOTOGRAPHY
Herfst 2016

14205

MASTERS OF DUTCH WEDDING PHOTOGRAPHY
Herfst 2016

Eervolle-vermelding-BFFA-web

BRUIDSFOTO & FILM AWARD 2016
Eervolle vermelding in de categorie ceremonie

MASTERS OF DUTCH WEDDING PHOTOGRAPHY
Herfst 2015

i-Wv8BjNt

MASTERS OF DUTCH WEDDING PHOTOGRAPHY
Winter 2014

Scroll Up