Onze zomer update

Onze zomer update

Wauw, wat een bizarre zes maanden hebben wij achter de rug. Vlak na onze thuiskomst uit India en Sri-Lanka hadden wij een compleet volle agenda met meer dan 40 bruiloften. Het zou het drukste en grootste jaar worden tot nu toe. Dat liep toch even anders.

In twee weken liep onze agenda rap leeg. Marvin’s telefoon stond niet stil door alle wijzigingen en er volgden spannende weken waarbij we drie maanden niet hebben kunnen werken.

Maar in de tussentijd zaten we niet stil. Zo gebruikten wij deze tijd om onze website te updaten en kochten we nieuwe camera’s die we uitgebreid testten. Daarnaast kluste Marvin voor het eerst écht in de tuin, werd Laurette’s planten verzameling nóg groter en hadden we samen nog nooit zo’n opgeruimd huis.

Gelukkig vonden we samen met onze bruidsparen nieuwe trouwdata waarop wij alsnog de dag kunnen vastleggen. Het is super fijn om daarbij ook elkaars bruiloften over te kunnen nemen! Zo ontstond zowaar nog een mini-trouwseizoen met 20 bruiloften waar wij nu middenin zitten. Wat eerst onmogelijk leek, is toch nog gelukt!

Wij kunnen dan ook niet wachten om het werk wat wij deze weken aan het maken zijn met jullie te delen. Ondertussen gaat ook onze fotoshoot actie door en zijn wij weer druk bezig met het maken van nieuwe plannen.

De verplaatsingen en nieuwe boekingen betekenen ook dat 2021 nu al een geweldig jaar gaat worden vol mooie momenten waarbij de liefde gevierd gaat worden.

Laurette & Marvin

Laten we kennismaken.