Ons jaar in 1,5 minuut

Favoriete foto’s van 2022

Het is weer de tijd van het jaar waarin we terugkijken op wat we eigenlijk allemaal gedaan hebben in 2022. Vooral de zomers gaan bij ons zo snel, voor we het weten is het alweer herfst. Toch vinden we het fijn om dit jaar terug te kijken (en na te genieten!). In februari begon ons trouwseizoen met de eerste bruiloft. In november schoten we de laatste. Stuk voor stuk waardevolle dagen waarop we zo persoonlijk en ongedwongen mogelijk gefotografeerd hebben. Maar eerst even de feiten op tafel.


We hebben in totaal 64 bruiloften gefotografeerd en bijna net zoveel stukken taart gegeten.
8 reportages maakten we samen
We navigeerden naar 10 provincies in Nederland én het buitenland
De langste bruiloft duurde qua fotografie 16 uur
De vroegste bruiloft startte om 06.00u
31.157 foto’s in totaal kregen onze bruidsparen geleverd (en bijna een half miljoen clicks op de camera)


Het geeft ons een warm gevoel dat we op zoveel dagen aanwezig waren om de verbindingen, emoties en sfeer vast te leggen. Het is écht een eer om dit voor bruidsparen te mogen doen. En nee, dat word je dus ook nooit zat ;). We hebben onze favoriete foto’s van 2022 bij elkaar in een filmpje gezet in chronologische volgorde: van ’s ochtends vroeg tot en met het feest. Wil je alle foto’s even rustig bekijken? Kijk dan de losse foto’s hieronder.

Hele fijne feestdagen en het allerbeste voor 2023!


Ben je benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail.

Laten we kennismaken.