2021 favorieten

Onze favoriete foto’s van 2021

Wauw, wat een ongelofelijke twee jaren zijn het geweest. Het begon voor ons (en voor natuurlijk iedereen) met een behoorlijke schok in maart ’20 toen onze agenda in twee weken voor de helft leegliep.

Daarna is het vallen en opstaan geweest, soms was het net alsof covid er even niet was en soms was het best zwaar. Maar wat ons vooral is bijgebleven zijn alle lieve bruidsparen die bleven geloven in de liefde.

Want wát een heerlijke bruiloften hebben wij kunnen fotograferen de afgelopen twee jaar. In 2020 waren dat er 22 en in ’21 zelfs 42, een record!

Elk stel vierde het weer op zijn of haar manier, rekening houdend met de maatregelen, maar vooral vol liefde en plezier. Deze liefde mochten wij vol vertrouwen vastleggen, daar doen we het voor!

Een selectie maken uit 64 bruiloften en bijna 30.000 beelden is natuurlijk een onmogelijke taak, maar wij hebben ons best gedaan om onze persoonlijke favorieten op een rijtje te zetten.

Nogmaals bedankt aan alle lieve bruidsparen die ons vertrouwden en die het mogelijk maakten dat we ook volgend jaar weer vol goede moed bruiloften gaan fotograferen. Met een agenda die nu al bijna vol zit, weten wij zeker dat dit gaat lukken! Wil je weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Stuur ons gauw een berichtje. 


Benieuwd naar onze favoriete foto’s? Bekijk ze dan in bovenstaande slideshow of scroll naar beneden voor alle losse beelden!

Laten we kennismaken.