Favorite 2018 photos

Onze favoriete foto’s van 2018

2018 // Ik heb al veel mooie trouwseizoenen gehad, maar mijn achtste jaar als trouwfotograaf was absoluut het gaafste jaar tot nu toe! Dankzij een intensieve driedaagse workshop aan het begin van dit jaar heb ik waardevolle inzichten gekregen hoe ik nog completere trouwreportages kan maken voor mijn bruidsparen. Deze lessen heb ik tijdens het trouwseizoen vervolgens flink in kunnen zetten! Daarnaast is ook mijn vrouw Laurette mij gaan versterken om samen team de Kievit Bruiloften te vormen!

De bruiloften brachten mij op veel nieuwe plekken. Zo fotografeerde ik dit jaar veel in de Randstad, Utrecht en Brabant maar ook in Amsterdam, Groningen, Vlaanderen en Toscane. Ik ben alle 28 bruidsparen ontzettend dankbaar dat ik deel uit mocht maken van hun bijzondere bruiloften.

Dit jaar heb ik meer dan 120.000 foto’s gemaakt en precies 15.914 foto’s bewerkt en gedeeld! Alle 15.000 foto’s laten zien wordt wat teveel van het goede, dus heb ik mijn persoonlijke favorieten verzameld.

Laten we kennismaken.