Fotoshoots

FOTOSHOOTACTIE

Ga met ons mee op de Veluwe en laat van je gezin een ongedwongen fotoreportage maken! Nu we weer naar buiten mogen, is de zomer hét ideale moment om je dierbaren mooi op de foto te zetten. Tot en met 31 oktober 2020 betaal je maar €275 (in plaats van €375).

 

Wat krijg je van ons?

Één uur fotografie op locatie, rondom de Veluwe. Tijdens het shooten helpen we jullie met de poses waar nodig. Achteraf krijgen jullie tenminste 25 bewerkte foto’s. Deze zijn in originele resolutie en ontvang je als online download. Ook makkelijk om te delen met familie en vrienden!

Hebben jullie zelf een geschikte locatie in gedachte waar we de 1.5 meter kunnen waarborgen? Dan komen wij graag naar jullie toe! Reiskosten buiten Gelderland bedragen €25.

Ook voor ons als ondernemers zijn het gekke tijden, maar toch geloven wij dat het in deze tijd extra waardevol is om mooie foto’s te hebben als stel of gezin. Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Bekijk een voorbeeld fotoshoot

 

Voorzorgsmaatregelen

De belangrijkste voorwaarde van de fotoshoot vinden wij jullie en onze veiligheid. Daarom houden wij de volgende voorwaarden aan:

  • De fotoshoots zijn voor maximaal 2 volwassenen (+kinderen).
  • Uiteraard houden we altijd minimaal 1.5 meter afstand. Hiervoor werken wij o.a. met zoom lenzen.
  • De shoots worden zoveel mogelijk in de buitenlucht gepland. Bij voorkeur in de door ons uitgezochte plekken rondom de Veluwe om zo de 1.5 meter te kunnen waarborgen.
  • Het liefste werken wij enkel op doordeweekse dagen om eventuele weekenddrukte in de natuurgebieden te ontwijken.
  • Een fotoshoot thuis kan alleen als we voldoende afstand kunnen houden.
  • Wij sturen voor de fotoshoot een factuur die achteraf betaald kan worden. Jullie hoeven dus geen contante betaling te doen.

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

Jullie namen
E-mailadres*
Trouwdatum
Hoe hebben jullie ons gevonden
Telefoonnummer
Bericht

Merkelijkheid.nl