Gijs & Lieke

Journalistieke bruidsfotografie Kasteel Wijenburg

Gijs en Lieke gaven elkaar het jawoord op een zonnige dag aan het einde van de zomer, te midden van de historische pracht van Kasteel Wijenburg. Een persoonlijke dag, waarbij grote en kleine momenten elkaar voortdurend afwisselden. Er was zoveel te beleven!

Mijn favoriet was de verrassing tijdens het diner. Iedereen bleek zonder het te weten een enveloppe onder de stoel geplakt te hebben. Daarin zat een masker met daarop een foto van de kat die Lieke en Gijs hadden! “Dan is hij er toch nog een beetje bij.” Dit resulteerde in een hoop hilariteit en absurdistische beelden. Heerlijk, ik houd ervan!

En dan de avond. Ik weet niet waar ze de energie nog vandaan haalden, maar de opening van het feest was wild! Alle leeftijden, zoveel plezier.

Lieke en Gijs schreven ons dit:
Waaauw Laurette, wat een prachtige foto’s! De slideshow bracht ons weer helemaal terug naar de fantastische dag die we mochten hebben! Echt geweldig! Nog zoveel mooier dan we verwachtten. We hebben de slideshow al zo vaak bekeken en kunnen er nog geen genoeg van krijgen. We waren ook wel even zoet met alle foto’s bekijken, wat veeeel! En zo mooi, echt genieten! Dank dank dank 😍.

Aanraders van het bruidspaar:
Locatie: Kasteel Wijenburg
Bloemist: Agave
Laten we kennismaken.