HUWELIJKSFOTOGRAFIE VLAANDEREN

Yes! Ik mocht dit jaar weer naar Vlaanderen voor een trouw, zoals ze dat in België zeggen. Wat is het toch leuk om ook in België huwelijken te fotograferen!

De ochtend van Sharon en Pieter begon ontspannen, waarna ze allebei naar de kerk vertrokken voor een kerkdienst met flink wat emotie. De rest van de trouwdag vond plaats in het prachtige Huyze De Baere in Maldegem, waar de gasten werden getrakteerd op een uitgebreid diner en een knalfeest!

Trouwlocatie: Huyze De Baere
Bloemist: flower art by LOTS
Jurk: enzoani – le chapeau Antwerpen
Pak: café costume

Momentenfotograaf Vlaanderen Bruidegom Trouw België Huwelijksfotograaf Vlaanderen Eerste ontmoeting trouw Eerste ontmoeting trouw Huwelijksfotograaf Herentals Huwelijksfotografie Vlaanderen Fotograaf huwelijk Vlaanderen Trouwceremonie Herentals Huwelijksfotografie Herentals Momentenfotograaf Vlaanderen Huwelijksfotografie Herentals Stijlvolle huwelijksfotografie trouwfoto met vriendinnen Huwelijksfotografie Herentals Huwelijksfotografie Herentals Huwelijksdiner Huwelijksdiner speeches Huwelijksfotografie Vlaanderen Huwelijksfotograaf Vlaanderen tradities
Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA