Lenny + Elisabeth

Huwelijksfotografie Herentals

LENNY + ELISABETH

Het is elke keer weer tof om niet alleen Nederlandse stellen maar ook Belgische bruidsparen te fotograferen. Zo ook de stijlvolle en grootse trouw van Lenny en Elisabeth.
De dag startte bij het aantrekken van de jurk (of “kleed” zoals ze in België zeggen). Intussen was Lenny al behoorlijk zenuwachtig en niet veel later zagen Lenny en Elisabeth elkaar voor het eerst, waarbij hondje Pippa natuurlijk niet mocht ontbreken. De daaropvolgende traditionele kerkdienst was indrukkend, een heus klein orkest met dirigent en operazangeres verzorgden een prachtige ceremonie.
Intussen toverde het evenementenbureau By Gaspard een oude legerloods om tot een waar kunstwerk met één hal vol dinertafels voor 350 daggasten. Terwijl de gasten hier dineerden, werd er in de tweede loods een Italiaans paviljoen opgebouwd met eetstandjes, een geweldige bar en een groot podium.

Het was dan ook geen verrassing dat het feest na een heerlijk diner en een aantal persoonlijke speeches helemaal los ging! Dit was een trouwdag die ik niet snel zal vergeten :).

Huwelijksfotografie Herentals
Evenementenbureau:By Gaspard
film: Jason Berkley Studios
Meer informatie over ons werk in België: Huwelijksfotograaf België

Laten we kennismaken.