Huwelijksfotograaf Vlaanderen

Huwelijksfotograaf Vlaanderen Als fotograaf zoeken wij naar de mooiste momenten op de bruiloft. Niet alleen de fotoshoot en het ja-woord, maar juist de momenten die jullie van te voren niet verwachten. Echte momenten van vreugde en geluk met jullie familie en vrienden die elk jaar meer waarde krijgen.

Sfeervolle Huwelijksfotografie

Als huwelijksfotograaf zoeken wij naar de momenten op een huwelijk die een blijvende herinnering vormen. Wij fotograferen de blik van de bruidegom als hij de bruid voor het eerst ziet tijdens de kerkdienst. De traan van een trotse ouder tijdens de inzegening en de schaterlach van vrienden tijdens een speech. Wanneer wij jullie bruiloft fotograferen, werken wij rustig en op de achtergrond en richten wij ons op de verhalen, emoties en echte momenten.

Als Nederlandse fotograaf komen wij graag in Vlaanderen. De mooie kerkdiensten en uitbundige feesten zijn voor ons geweldig om te fotograferen. Wij ontmoeten jullie dan ook graag in persoon of via Skype.

Bekijk ons portfolio Meer over ons

Recente bruiloften in België

Onderstaande bevat een aantal van onze favoriete trouwfoto’s in Vlaanderen. Zijn jullie benieuwd naar de rest van ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

Wie zijn wij

Marvin is ooit 9 jaar geleden begonnen met trouwfotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 160 bruiloften verder. In 2019 zijn we zelf gelukkig getrouwd en blij dat we liefdesverhalen voor anderen mogen vastleggen.

Wij vinden het belangrijk dat de fotograaf bij jullie dag past. We werken zowel los van elkaar als samen, dus de keuze is helemaal aan jullie! Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn voor jullie huwelijk in Vlaanderen? Controleer dan jullie trouwdatum door ons een berichtje te sturen.

Prijzen voor huwelijksfotografie in Vlaanderen

Onze trouwreportage start bij €1545 voor 6 uur fotografie, dit is inclusief:

 • Fotografie door Marvin of Laurette
 • Ten minste 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie, binnen 4 weken na de bruiloft.
 • Een kleine preview kort na de bruiloft.
 • Een slideshow van 6 á 8 minuten met de hoogtepunten van jullie trouwdag.
 • Een online gallery met jullie foto’s (met wachtwoord) om gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
 • Een fine art fotoalbum van 20×15 centimeter met 20 pagina’s.
 • Alle reiskosten binnen Nederland en België.

De trouwreportage is uit te breiden voor €125 per uur.

Wat past het beste bij jullie bruiloft?

Met de trouwfoto’s die wij maken, vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft. Voor een verhaal met een begin, een midden en een eind fotograferen wij het liefst vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Gemiddeld zijn wij hiervoor in Vlaanderen tussen de 10 en 14 uur aanwezig tijdens een huwelijk.

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en de planning voor de bruiloft. Op basis daarvan geven wij een advies voor de beste invulling van jullie trouwreportage. Zijn jullie enthousiast, dan is één van ons jullie bruidsfotograaf!

Willen jullie meer weten over onze werkwijze en beschikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer over onze prijzen Meer over onze werkwijze

 

Enthousiast geworden?

Check onze beschikbaarheid en onder het genot van een kop koffie horen wij graag meer over jullie liefdesverhaal en misschien worden wij júllie verhalenvertellers.

  Jullie namen
  E-mailadres*
  Trouwdatum
  Hoe hebben jullie ons gevonden
  Telefoonnummer (onze e-mail komt soms in de spam)
  Bericht

  Volg ons op Instagram

  [instagram-feed]

  Volg ons op Instagram

  [instagram-feed]
  Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA