Holi in India

Holi in India

Deze stond al lang op mijn bucketlist, het Lathmar Holi festival fotograferen in India en twee weken geleden was het eindelijk zover! In de dagen voor het festival ben ik in Delhi en Agra de straat op gegaan om daar het dagelijkse leven te fotografen waarbij een kort bezoek aan de Taj Mahal natuurlijk niet mocht ontbreken.

Het Lathmar Holi festival vindt plaats in twee kleine dorpjes vlakbij Delhi. Het is een mix van religie, feest, traditie en heel veel kleur en water. Daarnaast was ik met mijn lengte zelf ook één van de attracties en sta ik op ontelbaar veel selfies :).

Het festival combineerde ik met een fotografie masterclass van twee bekende Indische straatfotografen, een geweldige ervaring om van deze twee fotografen te leren. Na al deze drukte kon ik nog een week bijkomen in het mooie Goa en de tempelstad Hampi. Waarbij ik nog dagen rood, geel, blauw en groen zag van alle kleurpoeders van het Holi festival.

Tot snel India!

Achter de schermen foto’s: Moritz Peters
Masterclass: APF
Laten we kennismaken.