Fotoshoots

Foto's van jullie.

Met elkaar waardevolle herinneringen vastleggen op een ontspannen manier. Wij fotograferen niet alleen graag verliefde stellen, maar ook jonge gezinnen en families. Zo zien wij bijvoorbeeld enkele gezinnen jaarlijks terug om samen waardevolle herinneringen vast te leggen. De tijd gaat super snel, dus hoe tof is het om jullie gezinsherinneringen vast te laten leggen?


We komen bij jullie thuis op bezoek of maken een mooie wandeling op de Veluwe. Wij helpen met “poseren” en leggen jullie vast zoals jullie echt zijn. Dus of je nu bijna gaat trouwen of al 50 jaar getrouwd bent, deze fotoshoot is voor iedereen!

Fotoshoot buiten Apeldoorn 1 2

Fotoshoot buiten

Het bos, strand of juist een oud stadscentrum. Allemaal fijne plekken voor de fotoshoot. Wij maken met jullie een ontspannen wandeling en fotograferen op meerdere plekken. De buitenfotoshoot plannen wij het liefste rondom zonsondergang of -opgang voor dat mooie, zachte licht. Werkt het Nederlandse weer niet helemaal mee? Dan verzetten we het gewoon!
Fotoshoot binnen Apeldoorn 1

Fotoshoot binnen

Een gewone dag uit jullie leven, waar wij toevallig bij zijn. De bekende omgeving geeft direct een ontspannen sfeer aan de fotoshoot en maakt de foto’s nog persoonlijker. Voor kinderen is het ook fijn om lekker hun ding te kunnen doen, terwijl wij ze vastleggen. Zo verzorgen we newborn fotoshoots het liefste bij jullie thuis.
Fotoshoot buiten Apeldoorn 1

Verlovingsfotoshoot

Zijn jullie pas verloofd en vinden jullie het leuk om foto’s samen te hebben voor op de safe the date- of trouwkaarten? Dan is de losse verlovingsfotoshoot ideaal. We zoeken een mooie plek met fijn licht en gaan samen met elkaar op pad om op een ontspannende manier alvast bekend te raken met onze manier van fotograferen.

We zijn echt super blij met de foto’s! Wat zijn ze leuk geworden!! Doen we snel weer!

5/5

Via Google Reviews

Wat krijg je van ons?

Eén uur fotografie op locatie of bij jullie thuis, vastgelegd door Marvin of Laurette. Tijdens de fotoshoot helpen we jullie met de poses waar nodig.

Achteraf krijgen jullie tenminste 35 bewerkte foto’s. Deze zijn in originele resolutie en ontvang je als online download. Ook makkelijk om te delen met familie en vrienden!

Wij zijn bekend op een aantal hele mooie plekjes rondom de Veluwe. Hebben jullie zelf een mooie locatie in gedachte of vinden jullie het leuk om voor een fotoshoot bij jullie thuis te kiezen? Dan komen wij graag naar jullie toe!

De fotoshoot bedraagt €425 en voor fotoshoots buiten Gelderland rekenen wij €35 reiskosten.

Wij hebben er zin in! Jullie ook?
Trouwfotografie Web resolutie 1

Laten we kennismaken.

Lijkt het jullie tof om binnenkort een fotoshoot in te plannen? Stuur ons dan een berichtje.

Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1
Laten we kennismaken.