NILS + ANNE

Fotoshoot Rotterdam

NILS + ANNE

Anne en Nils zijn net verhuisd en wonen voor het eerst samen in een té leuk jaren ’30 hoekhuis in Rotterdam. Een mooie reden om hun nieuwe stulpje en dit hippe stelletje voor de lens te zetten.

Het was gelijk een warm welkom toen we aankwamen; Anne had een lekkere cake gebakken. Met een kop koffie hebben we eerst even wat gekletst voor we aan de slag gingen. Nils zit in de muziekwereld, dus die hebben we natuurlijk even op zijn gitaar laten spelen. Anne had het huis al mooi gestyled, dat ze als interieurontwerpster ook voor de dagelijkse kost doet. Misschien ken je haar wel van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing, waar ze één van de stylisten is.

Het is leuk om te zien hoe je op een relatief kleine oppervlakte toch veel creatiefs kunt doen met een camera. Het zonlicht kwam door de hoge ramen naar binnen en daar konden wij tijdens het fotograferen mee spelen. Ook probeerden we te werken met silhouetten, wat altijd een leuke uitdaging is. Ze hadden nog nooit een echte fotoshoot gedaan, dus we hopen dat we hen verrijkt hebben met een paar mooie herinneringen!

Tekst door Laurette

Laten we kennismaken.