Fotoshoot in Apeldoorn

FOTO’S HOE JULLIE ECHT ZIJN.

Fotoshoot in Apeldoorn

Met elkaar waardevolle herinneringen vastleggen, op een ontspannen en ongedwongen manier. Wij fotograferen niet alleen graag verliefde stellen, maar ook jonge gezinnen en families. Zo zien wij bijvoorbeeld enkele gezinnen jaarlijks terug om samen waardevolle herinneringen vast te leggen.

We komen bij jullie thuis op bezoek of maken een mooie wandeling op de Veluwe. Wij helpen met “poseren” en leggen jullie vast zoals jullie echt zijn. Dus of je nu bijna gaat trouwen of al 50 jaar getrouwd bent, deze fotoshoot is voor iedereen!

Fotoshoot buiten

Wij zijn bekend met meerdere mooie plekken in de omgeving van Apeldoorn en nemen jullie graag mee. Wij maken met jullie een ontspannen wandeling en fotograferen op meerdere plekken. De buitenfotoshoot plannen wij het liefste rondom zonsondergang of opgang voor dat mooie, zachte licht. Werkt het Nederlandse weer niet helemaal mee? Dan verzetten we het gewoon!

 

Voorbeeld fotoshoot buiten

Fotoshoot binnen

Een gewone dag uit jullie leven, waar wij toevallig bij zijn. De bekende omgeving geeft direct een ontspannen sfeer aan de fotoshoot en maken de foto’s nog persoonlijker. Voor kinderen is het ook fijn om lekker hun ding te kunnen doen terwijl wij ze vastleggen. Zo verzorgen we newborn fotoshoots het liefste bij jullie thuis.

 

Voorbeeld fotoshoot binnen

Verlovingsfotoshoot

Zijn jullie pas verloofd en vinden jullie het leuk om foto’s samen te hebben voor op de safe the date of trouwkaarten? Dan is de de losse verlovingsfotoshoot ideaal. We zoeken een mooie plek met fijn licht en gaan samen met elkaar op pad om op een ontspannende manier alvast bekend te raken met onze manier van fotograferen.

 

Voorbeeld verlovingsfotoshoot

We zijn echt super blij met de foto’s! Wat zijn ze leuk geworden!! Doen we snel weer!
Froukje & Tobias (na de vierde fotoshoot in vijf jaar!)
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Wat krijg je van ons?

Één uur fotografie op locatie of bij jullie thuis, vastgelegd door Marvin of Laurette. Tijdens de fotoshoot helpen we jullie met de poses waar nodig.

Achteraf krijgen jullie tenminste 35 bewerkte foto’s. Deze zijn in originele resolutie en ontvang je als online download. Ook makkelijk om te delen met familie en vrienden! De prijs van de fotoshoot bedraagt €375.

Wij zijn bekend op een aantal hele mooie plekjes rondom de Veluwe. Hebben jullie zelf een mooie locatie in gedachte of vinden jullie het leuk om voor een fotoshoot bij jullie thuis te kiezen? Dan komen wij graag naar jullie toe!

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

 

Fotografen uit Apeldoorn

Wie zijn wij?

Marvin is ooit 9 jaar geleden begonnen met fotografie. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat Laurette ook is gaan fotograferen en inmiddels zijn we 160 bruiloften en ontelbaar veel fotoshoots verder. In 2019 zijn we zelf gelukkig getrouwd en blij dat we liefdesverhalen voor anderen mogen vastleggen.

Laurette is opgegroeid in Apeldoorn en na uitstapjes naar Utrecht en de Randstad is ze weer terug verhuisd waarbij ze Marvin heeft meegenomen :).

Meer over ons

Enthousiast geworden?

Stuur ons dan een berichtje met jullie idee van de fotoshoot en hopelijk zien we elkaar snel!

  Jullie namen
  E-mailadres*
  Bericht

   

  Willen jullie contact opnemen over jullie trouwplannen, stuur ons dan via onze contact pagina een berichtje.

   

  Contactpagina

  Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA