Tijmar + Eline

FESTIVALBRUILOFT IN DE ACHTERTUIN

TIJMAR + ELINE
Festivalbruiloft Apeldoorn

 

Een echte festival bruiloft in de achtertuin, hoe tof is dat? Tijmar en Eline toverden een grasveld naast het ouderlijk huis om tot een heus festivalterrein met een grote tent, een zelfgemaakte bar en foodtrucks.

De dag begon al vroeg bij Tijmar, iets gespannen trok hij zijn pak aan en vroeg zich vooral af hoe Eline eruit zou zien! Bij Eline thuis werd er met het hele gezin voorbereid en al snel stond Tijmar in zijn Volvo oldtimer voor de deur.

Na een fotoshoot op de heide bij Gortel was het tijd voor de ceremonie, buiten tussen de hooibalen. Na mooie geloftes en speeches was er een relaxte borrel en barbecue, waarna de hele groep naar de kerk vertrok. In de kerk maakte ik een aantal sfeerbeelden, waarbij de opa van Eline voor mij absoluut de show stal toen hij samen met het bruidspaar de kerk verliet.

Ondertussen werd het “festivalterrein” volledig gevuld met foodtrucks en een live band. Wat een fijne manier om tussen de vuurkorven en onder de lampjes een feestje te bouwen in de achtertuin.

Festivalbruiloft // Ik heb al veel mooie buiten bruiloften mogen fotograferen, zijn jullie op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan ook eens naar deze bruiloft in het groen in Diemen.

Bloemen: Bloemsierkunst Ineke Rijksen
Catering (BBQ en Foodtruck): Van Essen Catering
Koffie Piaggio: Fier Koffie & Thee
Meubilair: Brink Verhuur Deventer
IJstaarten: IJssalon Rozenboom Vaassen i.s.m. Bakkerij Hagen Vaassen
Stretchtent: Meintent
Band: Mr. Allegaartje
Laten we kennismaken.