logo de kievit bruiloften

Photoshoots

Trouwfotografie 1 1 12

Photoshoots

We love to shoot couples and families during an informal photoshoot on location or in your own home. Photoshoots are priced at €375 for one hour of photography. Within two weeks you will receive at least 40 high resolution edited files.

Fotoshoot buiten Apeldoorn 1 2

Fotoshoot buiten

Het bos, strand of juist een oud stadscentrum. Allemaal fijne plekken voor de fotoshoot. Wij maken met jullie een ontspannen wandeling en fotograferen op meerdere plekken. De buitenfotoshoot plannen wij het liefste rondom zonsondergang of opgang voor dat mooie, zachte licht. Werkt het Nederlandse weer niet helemaal mee? Dan verzetten we het gewoon!
Fotoshoot binnen Apeldoorn 1

Fotoshoot binnen

Een gewone dag uit jullie leven, waar wij toevallig bij zijn. De bekende omgeving geeft direct een ontspannen sfeer aan de fotoshoot en maken de foto’s nog persoonlijker. Voor kinderen is het ook fijn om lekker hun ding te kunnen doen terwijl wij ze vastleggen. Zo verzorgen we newborn fotoshoots het liefste bij jullie thuis.
Fotoshoot buiten Apeldoorn 1

Verlovingsfotoshoot

Zijn jullie pas verloofd en vinden jullie het leuk om foto’s samen te hebben voor op de safe the date of trouwkaarten? Dan is de de losse verlovingsfotoshoot ideaal. We zoeken een mooie plek met fijn licht en gaan samen met elkaar op pad om op een ontspannende manier alvast bekend te raken met onze manier van fotograferen.

We zijn echt super blij met de foto’s! Wat zijn ze leuk geworden!! Doen we snel weer!

Froukje & Tobias (na de vierde fotoshoot in vijf jaar!)
5/5

Via Google Reviews

Wat krijg je van ons?

Één uur fotografie op locatie of bij jullie thuis, vastgelegd door Marvin of Laurette. Tijdens de fotoshoot helpen we jullie met de poses waar nodig.

Achteraf krijgen jullie tenminste 35 bewerkte foto’s. Deze zijn in originele resolutie en ontvang je als online download. Ook makkelijk om te delen met familie en vrienden!

Wij zijn bekend op een aantal hele mooie plekjes rondom de Veluwe. Hebben jullie zelf een mooie locatie in gedachte of vinden jullie het leuk om voor een fotoshoot bij jullie thuis te kiezen? Dan komen wij graag naar jullie toe!

De fotoshoot bedraagt €375 en voor fotoshoots buiten Gelderland rekenen wij €25 reiskosten.

Wij hebben er zin in! Jullie ook?
Twee trouwfotografen klein 2 819x1024 1

Let's get in touch

Check our availability and while enjoying a cup of coffee we would like to hear more about your love story and maybe we will become you storytellers.