Jens & Amanda

Buitenbruiloft Amsterdam

Buitenbruiloft Amsterdam

Jens, Amanda en hun twee zoontjes (om op te eten) trouwden afgelopen juni bij Paviljoen Puur. Het was een prachtige, zomerse dag. Eerlijk gezegd was het zo zonnig dat het soms nog behoorlijk uitdagend was om met het felle zonnetje te werken. Maar we hebben hem onder de duim gekregen 😉

In de ochtend was Marvin bij de mannen en Laurette bij het vrouwenkamp. De zoontjes van Jens en Amanda kwamen regelmatig even bij hun moeder kijken en showden hun hippe outfits. Het sfeertje was heel ontspannen.

Maar vreugde en verdriet kunnen dicht bij elkaar liggen. Dat werd zichtbaar toen Jens en Amanda een speech gaven vlak voor het diner, waarbij ze vertelden over een groot verdriet: de zus van Jens overleed vorig jaar en ook Amanda’s vader was er niet meer. We zagen dat het veel deed met de hele groep vrienden en familie. En zeker ook met ons. Soms voelt het dan ongemakkelijk om door te fotograferen als er gehuild en getroost wordt. Toch proberen we deze kostbare momenten vast te leggen, omdat ze bij het leven horen. We geloven dat ze veel waarde (gaan) hebben.

En toen nam de vreugde weer de overhand: de kids sprongen op het podium en leefden zich helemaal uit met moppen en dansjes. Wat is het toch heerlijk om kleine mensjes erbij te hebben.

We hebben een heerlijke dag gehad met deze families, konden spelen met uitdagend licht en mooie momenten.

We vroegen Jens en Amanda wat ze van de foto’s vonden:

“Wij kunnen alleen maar zeggen; wauw! Wat bijzonder om onze dag op deze manier terug te zien. De foto’s te bekijken in een diavoorstelling met de muziek eronder….dat maakt het wel heel bijzonder. Jullie hebben echt hele mooie momenten vastgelegd! Zo mooi allemaal. We willen ook nogmaals met jullie delen hoe fijn we het vonden dat jullie er deze dag bij waren. Extra bijzonder omdat jij Laurette er ook bij was. Het ging heel natuurlijk en jullie gaven ons een ontspannen en warm gevoel. De eerste reacties op onze foto’s zijn ook echt verbluffend. De link hebben we naar meerdere vrienden en familieleden gestuurd. De foto’s worden nog steeds bekeken en echt iedereen is onder indruk!”

Door Laurette

Buitenbruiloft Amsterdam


Trouwlocatie: Paviljoen Puur
Videograaf: Jan Persoon
Styling: The Bridal Blush


Bekijk ons portfolio
Laten we kennismaken.