Robin & Stephanie

Bruiloft The Loft A’DAM toren

Bruidsfotografie Amsterdam

‘Wat een leuk werk hebben jullie, altijd feest en blije mensen!’ Dat is wat we vaak horen. En normaal gesproken klopt dat ook helemaal. Maar soms is het niet alleen maar een feest, zoals bij Stephanie en Robin.

Twee dagen voordat Steef en Robin gaan trouwen in Amsterdam krijgen wij een telefoontje. Het is de ceremoniemeester die ons laat weten dat Robins vader plotseling is overleden. Stilte. Ze vertelt dat familie en vrienden besloten hebben om de bruiloft wel door te laten gaan, omdat Robins vader dat zo gewild zou hebben.

Een ongekend moedig besluit. Hun bruiloft zal anders zijn dan ze van tevoren gedacht hebben en daarmee omarmen zij ook het verlies. Maar waar veel verdriet is, is ook veel  liefde. En hoog bovenin, in de A’dam Toren die pronkend over de stad uitkijkt, voerde de liefde de boventoon op hun bijzondere trouwdag.

Voor ons als fotografen voelde het wel even spannend: hoe zou het zijn om deze dag vast te leggen en hoe kunnen we met de beelden recht doen aan deze mix van emoties?

Op de dag zelf merkten we al vanaf moment één dat het helemaal goed zou komen. Laurette startte bij Robin en Marvin bij Stephanie. Het was onbeschrijfelijk hoe mooi iedereen een mix wist te vinden in alle emoties. Van rauw verdriet tot het mooiste liefdesgeluk, het mocht er allemaal zijn. Ook wij werden compleet opgenomen in de dag en mochten alles vastleggen.

Het was een roes waar we twaalf uur lang in zaten en waarna we met volle geheugenkaartjes van terugkwamen, gevuld met dierbare momenten, creatieve invalshoeken en visuele pareltjes.

Stephanie en Robin stuurden ons deze warme woorden:
Wauw, Marvin en Laurette! We hebben er geen woorden voor hoe mooi we de foto’s vinden. Het raakt ons enorm, vooral na afgelopen week! Ze leggen alles verhalend vast vol met emoties en een lach. We zijn echt ontzettend blij ermee!


We hopen dat jullie nog veel levensmomenten van ons later willen vastleggen en verder gaan we aan dikke vette mond op mond reclame doen, want wat zijn jullie goed en wat zijn jullie een aanrader voor iedereen!

Lieve Stephanie en Robin, bedankt voor jullie vertrouwen in ons. En natuurlijk gaan we gaan elkaar nog heel vaak zien!

Bruiloft the loft A’dam toren


Locatie: A’DAM Toren Amsterdam
Planning: A’DAM Events

Meer informatie over bruiloften in Amsterdam is o.a. hier te vinden.
Laten we kennismaken.