Tielke & Stef

Bruiloft bij Rijk van de Keizer

Tielke & Stef
Bruiloft Rijk van de keizer

De bruiloft van Stef en Tielke was zo’n dag waarin alles samen kwam. Mooi licht, een geweldige locatie, fijne mensen en bakken vol liefde. De reactie van Tielke en Stef na het zien van de foto’s beschrijft precies wat deze dag zo leuk maakte om vast te leggen:

Wat een vakwerk! Alles klopt: de belangrijkste mensen heeft hij vastgelegd, mooi licht, elk hoekje is perfect. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig en we waren dan ook ontroerd toen we ze voor het eerst zagen. We zijn heel erg tevreden over Marvin! Ook op de dag zelf was Marvin een fijn persoon om er bij te hebben, hij stuurde ons niet maar volgde het gebeuren en legde de belangrijkste momenten en mensen vast. Vooraf twijfelde ik erg over een fotograaf/Videograaf of allebei. Uiteindelijk hebben allebei de bruiloft vastgelegd. Ik had gedacht dat ik vooral het filmpje snel zou terug kijken, maar dat is niet zo. Ik krijg het gevoel van de dag veel meer terug met de foto’s!

Stef & Tielke

Voorbereidingen bij: The Unbound Trouwen bij: Het Rijk van de Keizer Enthousiast geworden over ons werk? Bekijk dan ook ons trouwfotografie portfolio.
Laten we kennismaken.