BRUILOFT BIJ PAVILJOEN PUUR

SOHEIL + PANTEA
Bruiloft bij Paviljoen Puur

 

Wat is het toch tof om last-minute nog zo’n gaaf bruidspaar te ontmoeten. Vijf weken geleden boekten Pantea en Soheil mij voor hun bruiloft bij Paviljoen Puur in Diemen en wat ben ik daar blij mee!

Pantea en Soheil zijn geboren in Iran en hebben daarna in verschillende landen gewoond. De trouwdag stond dan ook vooral in het teken van het samen zijn met vrienden en familie die vanuit 10 landen over de wereld naar Nederland waren afgereisd. Zelfs Soheil’s moeder uit Iran kon erbij zijn, nadat ze pas 3 dagen van te voren een visum kreeg!

Voor de ceremonie ontmoette ik het bruidspaar in Leiden om daar foto’s te maken in de Hortus. Daarna was het tijd voor de bijzondere ceremonie welke een mix was tussen een westerse en traditionele Perzische Sofreh Aghd ceremonie. Wat voor mij een eerste keer was om te fotograferen.

De tafels waren inmiddels al gedekt en na deze indrukwekkende ceremonie schoof iedereen aan een heerlijk diner op het terras van Paviljoen Puur. Tijdens het diner kwam de ene na de andere prachtige speech voorbij maar een ander favoriet moment van mij was zeker tijdens het toetje, toen de moeder van Pantea een bordje vol Iraanse zoetigheden voor mij klaarmaakte :). De trouwdag werd perfect afgesloten met een volle dansvloer en traditionele muziek.

 

Trouwlocatie: Paviljoen Puur

Bruiloft bij Paviljoen Puur // Wat is het een feestje om bij deze trouwlocatie in Diemen te fotograferen, in dezelfde zomer was ik ook voor deze bruiloft bij Paviljoen Puur.

Fotoshoot bruiloft Hortus Leiden Bruiloft Hortus Botanicus Leiden Bruiloft Hortus Botanicus Leiden Hortus Leiden Trouwfoto Fotoshoot bruiloft Hortus Leiden Sofreh Aghd ceremonie bruiloft Sofreh Aghd ceremonie bruiloft Iraanse bruiloft Amsterdam Iranian wedding Amsterdam Emotiefotograaf Diemen Sofreh Aghd Iranian bride Iraanse bruiloft Paviljoen Puur Paviljoen Puur emotie fotograaf Iraanse bruiloft Kinderen op bruiloft Paviljoen Puur Avond diner bruiloft Kinderen op bruiloft Speeches Paviljoen Puur Iraanse bruiloft Spontane momenten bruiloft Paviljoen Puur in de avond Iranian wedding Bruiloft bij Paviljoen Puur Iraans trouwfeest Iraans trouwfeest Bruiloft feest Iraans Bruiloft feest Iraans Bruiloft bij Paviljoen Puur
Merkelijkheid.nl // beveiligd met reCAPTCHA