Eva & Sander

Bruiloft bij de Hazelhof

Bruiloft bij de Hazelhof

Een bruiloft is zoveel meer dan een ja-woord. Los van de ceremonie ontstaan er nog zoveel gouden momenten, zoals tijdens de voorbereidingen van Eva. Samen met haar moeder beleefde zij de ochtend heel bewust. Het zonnetje scheen heerlijk naar binnen, haar geliefde vogels mochten nog even uit de kooi (en wilden er vervolgens bijna niet meer in) en Eva’s moeder overhandigde een prachtig fotoalbum dat ze had bijgehouden vanaf het moment dat haar dochter ter wereld kwam. Al zoveel liefde voordat ze opgehaald werd door haar Sander.

In het herenteam heerste overigens ook rust en vrede. Sander bereidde zich voor bij een vriend onder het genot van een goed bordspel. Twee plekken, twee mensen, badend in zonlicht.

Het tweede gouden moment is voor mij de reactie van Eva’s vader wanneer hij haar ziet. Kippenvel. Dit gebeurt er dus als je een vaderskindje bent en je staat in de mooiste jurk van de wereld op hem te wachten. Denk maar niet dat ik dan met droge ogen fotografeer!

De Hazelhof was de plek waar Eva en Sander de rest van de dag met hun gasten doorbrachten. Dineren onder een bladerdak, shooten in het zonnetje en bijkletsen met alle vrienden die aankwamen. De ceremonie voelde intiem en vrolijk aan en bevond zich in de prachtige kas. En waarom niet gelijk die betoverende plek gebruiken voor het feest?

Over gouden momenten gesproken: zie je de blik van Eva’s vader tijdens hun openingsdans?

We vroegen Eva en Sander een review te schrijven over ons werk en de fotoreportage:

‘Wat was het fijn om Laurette op onze trouwdag te hebben als fotograaf! Ze zorgde meteen voor een ontspannen sfeer, zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de shoot met z’n tweeën. De rest van de dag heeft ze alle momenten prachtig spontaan vastgelegd. Ze heeft super mooi met het licht gewerkt en de sfeer spat van de foto’s af, we zijn er echt dolgelukkig mee! Dat vinden we niet alleen zelf, ook onze familie is helemaal verliefd op de foto’s. En onze BABS liet ons nog weten: ik snap jullie keuze voor de fotograaf volledig. Wat weet zij de sfeer goed vast te leggen.

Laurette, nogmaals enorm bedankt!’

Door Laurette

Bruiloft bij de Hazelhof


Trouwlocatie: De Hazelhof
Catering: Heerlijk & Hecht
Visagie: The Beautiful You
Babs: Ellen Beusen

Meer bruiloften bij de Hazelhof
Laten we kennismaken.